Setari Cookie-uri

P&G si Habitat For Humanity Romania au inaugurat o noua sala de clasa in Urlati

P&G, in parteneriat cu Habitat for Humanity Romania, a inaugurat o noua sala de clasa.

comunicat de presa

P&G P&G, in parteneriat cu Habitat for Humanity Romania, a inaugurat o noua sala de clasa pentru elevii Scolii Tehnice de la Liceul Teoretic “Brancoveanu Voda” din Urlati. Viitorii specialisti in electronica-automatizare au inceput anul scolar intr-o sala de clasa moderna si complet echipata, construita de la zero in doar 3 luni.

Scoala Tehnica din cadrul Liceului Teoretic “Brancoveanu Voda” se adreseaza elevilor din clasele a VIII-a si a IX-a. Proiectul a fost initiat de P&G in urma cu patru ani ca raspuns la o nevoie reala a comunitatii locale. In trecut, daca un elev dorea sa urmeze studii tehnice, ar fi trebuit sa se deplaseze la Ploiesti, aflat la aproximativ o ora de mers cu masina. Acum, toti copiii care se inscriu la aceste cursuri tehnice au sansa sa studieze aproape de casa si, de asemenea, pot sa obtina dupa absolvire locuri de munca in zona.

Citește și:

Proiectul a fost posibil prin colaborarea dintre companie, autoritatile locale din Urlati si liceul teoretic din oras. In plus, aproape 80 de voluntari P&G au fost implicati in diferite faze si activitati ale proiectului. Initiativa face parte din angajamentul P&G pe termen lung fata de comunitatea locala din Urlati, unde compania este prezenta cu una dintre cele mai moderne fabrici de ingrijire a parului. Noua sala de clasa completeaza o serie de alte activitati care vin in sprijinul educatiei, cum sunt oferirea de burse celor mai buni elevi, sprijinirea participarii in competitii regionale si nationale sau oferirea de oportunitati profesionale in cadrul P&G.

P&G

"Noi, cei din P&G, credem ca educatia este esentiala pentru a avea succes intr-o societate aflata in continua schimbare. Investitia in educatie este o investitie in viitorul nostru. Sunt incantata ca am reusit sa oferim un nou spatiu de studiu pentru acesti tineri, prin parteneriatul nostru cu Habitat for Humanity Romania. Consider ca este un exemplu remarcabil in care companiile, autoritatile locale si mediul academic pot sa coopereze pentru a sprijini formarea fortei de munca specializata, care va contribui la dezvoltarea comunitatii, aici, in urmatorii ani", a declarat Elena Kudryashova, Vicepresedinte pe regiunea Europei de Sud-Est in cadrul P&G.

Citește și:

"Suntem bucurosi sa ne implicam in proiecte educationale, pentru ca educatia se afla in centrul dezvoltarii durabile a unei comunitati. Proiectul implementat impreuna cu partenerii nostri de la P&G va juca un rol important in viata comunitatii din Urlati. Elevii vor avea acum un mediu adecvat pentru studiu si pentru a-si dezvolta abilitatile, aducandu-i cu un pas mai aproape de un loc de munca si de o viata profesionala mai buna", a adaugat Roberto Patrascoiu, Directorul National Habitat for Humanity Romania.

Mai multe detalii despre proiect gasiti in video-release: https://youtu.be/z7vU_8VCocI

Despre parteneriatul dintre P&G si Habitat for Humanity: Incepand cu 2013, P&G si-a unit fortele cu Habitat for Humanity Romania pentru a ajuta familiile nevoiase sa obtina o locuinta, prin sprijin financiar si prin voluntariatul angajatilor sai de la sediul central din Bucuresti si de la fabrica din Urlati, Prahova. In ultimii 4 ani, aproximativ 200 de voluntari P&G au lucrat pentru a construi case care au gazduit 20 de familii. P&G si Habitat for Humanity Romania isi continua parteneriatul pentru a ajuta tinerii elevi sa aiba acces la educatie, ceea ce ii va conduce spre un viitor mai bun.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.