Setari Cookie-uri

3 pasi pentru o toamna productiva

Nu trebuie sa astepti sa se intample ceva neplacut sau un anumit moment al anului pentru a rezolva ceea ce conteaza.

Odata sosita a doua luna de toamna, vara pare un vis frumos iar proiectele si sarcinile pe care le avem de rezolvat ne coplesesc din toate partile. Ni se cere sa fim mai productive ca niciodata. Iata cum putem face acest lucru.

Toamna, anotimpul schimbarilor subtile care te fac mai productiv

toamna

1. Incepe cu ceea ce conteaza

Pare la mintea cocosului ca asta trebuie sa faci insa unul dintre motivele pentru care oamenii au randament scazut este acela ca le lipseste claritatea in privinta proiectelor si prioritatilor. Incepe cu ceea ce doresti sa traiesti si fa in asa fel incat sa dezvolti modalitati simple de a experimenta mai mult din aceasta inca de acum. Abordarea listei de activitati devine infinit mai usoara.

De exemplu, daca doresti sa ai mai multa energie, te poti gandi ce practici simple poti adopta incepand de acum pentru a-ti atinge obiectivul.

Citește și:

2. Adopta obiceiuri mici care aduc beneficii uriase

Cele mai sigure oportunitati pentru investitii ofera un avantaj maxim si un dezavantaj minim. Cu alte cuvinte, ceea ce poti castiga depaseste cu mult orice risc. Cand te gandesti de unde poti obtine cele mai mari beneficii de timp si energie pe care le faci, pune-ti urmatoarele intrebari: cat de mult efort este necesar sau exista vreo modalitate pentru mine de a diminua considerabil efortul pentru a obtine acelasi rezultat sau un rezultat mai bun?

3. Prioritizeaza-ti prioritatile

Uita-te in calendarul tau si spuneti-mi ce vezi. Cat din timpul tau ai pastrat pentru ceea ce e important pentru tine? Una dintre cele mai eficiente strategii pentru a-ti face treaba pe care o ai de dus la bun sfarsit este, pur si simplu, sa o programezi. Deci, odata ce vezi imaginea de ansamblu si decizi unde si cum iti vei concentra energia si atentia, continua ce ai inceput si trece acel timp nenegociabil in calendar.

Citește și:

Pentru a profita la maximum de acest lucru, asigura-te ca exista, de asemenea, o multime de intrari in calendar pentru prioritati importante, nu neaparat urgente. Acestea iti vor aduce satisfactii uriase fie ca este vorba de a-ti suna mama, de a iesi la alergat, a scrie un bilet sincer de multumire unui prieten care te-a ajutat saptamana trecuta.

Nu uita ca nu trebuie sa astepti sa se intample ceva neplacut sau un anumit moment al anului pentru a rezolva ceea ce conteaza.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.