mastifoto: Gearstd, Shutterstock

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Uneori, ne simtim victime fara sa ne dam seama. Daca te recunosti intr-una din descrierile de mai jos, este timpul sa iei masuri.

1.Salvatorul

Aceasta persoana crede ca misiunea lor este de a "salva" lumea. Aceasta poate fi motivata cu adevarat de dorinta de a fi de ajutor, insa de multe ori este o modalitate de a se ascunde in spatele unui rol care o impiedica sa se simta neputincioasa. Isi proiecteaza in mod constant neputinta asupra altora si se immplica intr-o mie de cauze diferite, nu din dragoste pura, ci din teama si reactivitate.

2. Nedreptatitul

Aceasta persoana este tot timpul nemultumita. Lumea nu o trateaza corect, iar sticla este intotdeauna pe jumatate goala. Oricine indrazneste sa sugereze altceva, sigur nu a experimentat greutatile si ghinionul de care ea a avut parte.

3. Naivul fericit

El sau ea ar putea sa aiba un zambet senin si sa rosteasca mantre in sanscrita sau pur si simplu sa aiba tendinta sa evite orice este negativ, inclusiv stirile sau un film violent. In timp ce dorinta de a pastra un spirit pozitiv este laudabila, atunci cand rezulta din frica, persoana respectiva se agata de o lume imaginara, evitand orice emotii urate sau aspecte neplacute ale realitatii.

3 tipuri de personalitati pe care ar trebui sa le eviti
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: