Setari Cookie-uri

Modalitati de vindecare pentru persoanele empatice

Persoanele empatice isi pot folosi calitatile extrasenzoriale pentru a-i ajuta pe ceilalti sa se vindece.

persoane empatice foto: Captblack76, Shutterstock

Se stie ca persoanele empatice emit si absorb energie intr-o cantitate mai mare decat alte persoane. De aici pot aparea senzatii de confuzie, neliniste, oboseala. Partea plina a paharului este insa faptul ca empatii isi pot folosi calitatile extrasenzoriale pentru a-i ajuta pe ceilalti sa se vindece. Iata ce poti face pentru asta:

1. Cultiva increderea in tine

O persoana increzatoare este una care nu isi diminueaza lumina, ci are curajul sa fie ea insasi in permanenta. Este vorba de acea incredere care te face sa emiti pe o frecventa proprie care schimba totul. Ca empat, crede-te in tine insati. Puterea schimbarii este in mainile tale. Foloseste-o in avantajul tau.

2. Renunta la nesiguranta

Nesiguranta este o vibratie joasa care ii impiedica pe empati sa devina vindecatori. Este un obstacol pe care fiecare empat ar trebui sa-l depaseasca. Odata ce o fac, incep sa acumuleze energia si sa o foloseasca pentru vindecarea personala si interpersonala.

Citește și:

Este important sa incetezi sa incerci sa le faci tuturor pe plac. Fa bine, dar nu pentru ca altii sa te placa pentru asta. Esti perfecta asa cum esti si nu ai nevoie de acceptarea altora pentru a te iubi. Esti suficient de puternica pentru a face fata tuturor problemelor.

3. Alegere sa fii optimista

Empatii nesiguri tind sa fie prinsi in emotiile negative ale altora. Pentru a deveni vindecatori, empatii trebuie sa inceteze sa absoarba durerea altora. Aceasta inseamna ca trebuie sa recunosti prezenta durerii, dar sa cauti alternative pentru a face situatia mai buna. Nu ii permite sa devina o parte din tine, ci recunoaste-o astfel incat lumina ta sa o poata atinge si vindeca.

4. Ajuta-i pe ceilalti sa-si gaseasca latura pozitiva

Le poti arata altora cum sa se iubeasca inspirandu-i prin actiunile tale inspirate de propriaiubire de sine. Aceasta este o modalitate de a vindeca fara a-ti cheltui energia. Iti poti arata calitatile pozitive, punctele forte si talentele. Atunci cand te simti bine pielea ta, radiezi energie pozitiva.

Citește și:

5. Mentine-ti calmul

Cand te confrunti cu o situatie stresanta, incearca sa nu cazi prada nervilor. Astfel, controlezi situatia si nu iti dai voie sa creezi alte vibratii negative.

Esti o sursa de vindecare si lumina si daca ramai tu insati, negativitatea va trece sau va transmuta prin lumina ta. O nava poate naviga pe mare, dar se scufunda doar atunci cand ii permite apei sa intre in ea.

Foto prima pagina: TierneyMJ, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.