Setari Cookie-uri

13 semne ca esti indrumata spiritual

Cum facem diferenta intre vocea mintii si cea a sufletului nostru.

indrumare spirituala In situatiile dificile, cerem ajutor de la taramurile invizibile. Doar dincolo de noi putem gasi raspunsurile potrivite la problemele noastre. Cum facem insa diferenta dintre vocea mintii si cea a sufletului nostru. Iata cele mai importante semne ca sufletul este cel care te ghideaza si te indruma spiritual.

1. Exista un gust puternic de libertate

Atunci cand iei decizii nu te simti ca intr-o cusca unde usa se deschide sau se inchide. Este un fel de libertate plina de confort si usurinta.

2. Inima ta este plina de bunatate

Asta nu inseamna ca trebuie sa ii multumesti pe ceilalti tot timpul, ci te ajuta sa te stabilesti. Atata timp cat bunatatea ta nu este cruda sau insensibila, esti indrumata spiritual.

3. Te simti plina de viata

Adevarata indrumare spirituala te face sa te simti plina de energie, nicidecum moarta pe dinauntru.

4. Exista un entuziasm, o o senzatie de bine si o usurinta a fiintei

Citește și:

Indiferent de cat de infricosatoare iti poate parea o sarcina, atunci cand nu iti este frica, ghidarea este pura. S-ar putea sa te simti speriata, dar daca iti simti inima usoara, esti pe drumul cel bun.

5. Te umple de energie

Chiar daca indrumarea spirituala iti poate cere sa indeplinesti o sarcina care iti solicita multa energie, nu te simti epuizata deoarece indrumarea spirituala iti cere sa faci doar lucruri care te hranesc cu energie spirituala.

6. Se simte naturala, eficienta, pasnica si gratioasa

Ghidarea spirituala te face sa respiri mai usor. Aceasta inseamna ca indrumara este reala.

7. Are sens

Uneori, indrumarea spirituala iti poate cere sa faci lucruri care suna nebuneste, cum ar fi parasirea unui loc de munca. Atunci cand simti ca ti se cere sa faci lucruri care incalca bunul simt, incetineste si cere confirmarea sau clarificarea.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.