Setari Cookie-uri

13 semne ca esti indrumata spiritual

Cum facem diferenta intre vocea mintii si cea a sufletului nostru.

8. Poate rani pe cineva emotional pentru binele lui

Esti indrumata spiritual atunci cand trebuie sa trezesti la realitate o persoana lenesa, care este dependenta financiar de tine, dand-o afara din casa. Desi actiunea poate rani, arescopul de a ajuta aceasta persoana sa-si regandeasca si sa isi reevalueze viata pentru a-si putea folosi potentialul suprimat.

9. Iubirea este prezenta

Uneori te confrunti cu o situatie in care te intrebi: ce mi-ar placea sa fac? Iubirea poate ierta fapte de neiertat sau te va face sa parasesti o persoana. Asigura-te ca decizia ta se bazeaza pe aceasta mare putere a universului. Asteptati pana simtiti ca inima se aprinde. Intotdeauna puteti cere forta invizibila a iubirii pentru confirmare.

10. Nu exista control sau coercitie

Dragostea nu controleaza si nu constrange. Daca aceste sentimente sunt prezente, asculta mai profund. Orientarea nu poate fi din dragoste.

Citește și:

11. Este etic si aliniat la valorile dvs. de baza

Indiferent cat de mult te simti calauzit spiritual, atunci cand incalca etica si valorile de baza ale tale. sau ale altcuiva, gandeste-te din nou. Adevarata indrumare nu dauneaza nici tie, nici celorlalti.

12. Cultiva o liniste in tine

In ciuda ocupatiei lumii in care te afli, o orientare adevarata cultiva un raspuns care iti relaxeaza sistemul nervos. Nu este o orientare adevarata atunci cand te face sa raspunzi de teama.

13. Te conduce sa raspunzi la ceea ce este adevarat si nu la ce pare adevarat intr-o situatie

S-ar putea sa te simti confuza in timp ce cauti raspunsul corect. Cu toate acestea, trebuie sa cauti posibilitatea de a avea ambele. Uneori solutia ar putea fi cuprinsa intr-un paradox.

Foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.