Setari Cookie-uri

Creeaza-ti viata cu aceste 3 non-actiuni

Doar atunci cand mintea ta e libera de regrete si planuri, constiinta ta este pe deplin prezenta.

viata foto: Natalia_maroz, Shutterstock

Chinezii sunt recunoscuti pentru "Wu Wei", arta non-facerii. Ei credeau ca atunci cand un razboinic atingea starea de "Wu Wei" isi folosea capacitatea deplina a potentialului si talentului lor. Cu alte cuvinte, doar atunci cand mintea ta e libera de regrete si planuri, constiinta ta este pe deplin prezenta acum. Numai atunci poti realiza intregul potential al constiintei tale.

Trecutul si viitorul se intalnesc acum. Bucatile despre care credeai ca lipseau pentru a fi cine vrei sa fii sunt in mainile tale. Esti completa si trezita. Incepi sa traiesti si sa iti urmaresti scopul tau. Iata cele trei non-actiuni caracteristice ”Wu-Wei”.

1. Credinta

Ai incredere in forta pe care doar tu o poti intelege. Forta adanca din tine, care te protejeaza si te ghideaza. Nu o poti descrie dar o poti simti. Preda-te si lasa voia divina sa actioneze prin tine. Sa te predai nu inseamna sa renunti ci sa te dai la parte din calea ta. Astfel vei capata curajul de a actiona si a nu ceda fricii.

Citește și:

2. Aprecierea

Aprecierea este cheia pentru a face ca lumina sa straluceasca in universul tau. Esti un simplu om in Universul Extern dar si Dumnezeul Universului tau interior. Povestea pe care continui sa ti-o spui iti construieste Universul. Povestea se bazeaza pe perceptia ta despre amintirile tale. Aprecierea poate schimba aceasta perceptie si poate face povestea mult mai frumoasa si pozitiva. Cum iti schimbi perceptia? Prin apreciere.

Apreciaza ceea ce ai. Exista multe lucruri pe care luam de-a gata. Incearcai sa le descoperi si sa fii recunoscatoare pentru ele. Aprecierea deschide o usa pentru compasiunea si iubirea ta. Te vei ierta pe tine si pe altii mai usor. Vei avea liniste si pace interioara.

3. Fii!

Trebuie doar sa fim. Dar complicam lucrurile in urma unor minciuni bazate pe frica si indoiala. De aceea este esential sa mediteza si sa te ridici deasupra zgomotului si barierelor mintii tale. Conecteaza-te cu cea mai simpla esenta a ta care este pur si simplu. Facand acest lucru vei ajunge acum. Cu cat ai mai putine iluzii, cu atat ai mai multe revelatii deoarece te ancorezi in singura realitate pe care o ai - eternul acum.

Citește și:

Foto prima pagina: Daria Volyanskaya, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.