Setari Cookie-uri

7 pasi spre a deveni cea mai buna versiune a ta

Iubirea de sine inseamna, de asemenea, sa nu ii permiti vocii critice din cap sa-ti controleze emotiile si sa nu te lasi coplesita de ganduri negative.

5. Asculta-ti intuitia

Intuitia este sistemul tau intern de navigatie. Numai ca atunci cand egoul este puternic, este greu sa o auzi. Pentru a intra in contact cu intuitia ta este nevoie sa iti calmezi mintea. Atunci cand ii permiti vocii tale interioare sa te ghideze viata ta devine magica si mai usoara.

6. Pune-te in slujba lumii

Te nasti cu dar unic pe care doar tu il poti oferi lumii. Descopera-l si pune-l in folosul celorlalti. Nu trebuie sa fie un act eroic pentru a avea impact asupra constiintei colective. Poate fi ceva ce iti place sa faci in timpul liber. Poate fi ajutorul pe care il acorzi unui batran, faptul ca inseninezi viata celorlalti cu umorul tau, ca tii un blog sau faci un bine.

7. Crede si traieste in abundenta

Atata vreme cat iti urmezi inima, poti avea orice iti doresti. Lipsa abundentei este generata de tipar mentale si credinte limitative dobandite in copilarie. Identifica-le si inlocuieste-le cu unele noi pozitive. Si nu uita ca atunci cand traiesti in abundenta ii poti ajuta si mai mult pe ceilalti.

Citește și:

Foto prima pagina: Nejron Photo, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.