Setari Cookie-uri

7 pasi spre a deveni cea mai buna versiune a ta

Iubirea de sine inseamna, de asemenea, sa nu ii permiti vocii critice din cap sa-ti controleze emotiile si sa nu te lasi coplesita de ganduri negative.

In adancul sufletului, fiecare dintre noi isi doreste sa fie cea mai buna versiune a sa insasi. Si asta nu neaparat dintr-un spirit de competitie ci pentru ca simtim ca avem un potential urias. Iata sapte pasi care te vor ajuta sa ti-l descatusezi.

Cum sa capeti mai multa incredere in sine

incredere in sine foto: Zolotarevs, Shutterstock

1. Comporta-te cu tine ca si cu cea mai buna prietena a ta

Fii o buna prietena pentru tine. Cea mai buna prietena nu te paraseste, nu te critica si nici nu te urascte. Daca ai putea sa te porti cu tine cum te porti cu cei dragi, ti-ai da mai multa putere sa devii cea mai buna versiune a ta.

Iubirea de sine inseamna, de asemenea, sa nu ii permiti vocii critice din cap sa-ti controleze emotiile si sa nu te lasi coplesita de ganduri negative. Ia-le ca atare, doar niste ganduri si nu le acorda importanta.

2. Ai grija de tine

Uneori, programul nostru este atat de incarcat ne neglijam si spunem ca vom avea grija de noi mai tarziu. Adevarul este tot timpul apare ceva de facut si noi continuam sa ne ignoram nevoile. In cele din urma, nu suferim doar noi ci si cei cei dragi si cariera.

Citește și:

Grija fata de propria persoana este la fel de importanta ca mancatul. Daca nu iti oferi grija pe care o meriti, nu va trece mult si te vei simti nervoasa, obosita sau chiar la capatul puterilor. Fa-ti timp pentru activitatile care iti fac placere, ai grija de sanatatea, de trupul, de mintea si de sufletul tau.

3. Fii disciplinata

Nu exista nici o modalitate rapida si usoara de a deveni cea mai buna versiune a ta. Pentru asta ai nevoie de disciplina si practica constanta. Pasii mici si zilnici reprezinta este cel mai bun mod de a practica auto-disciplina. Ca un muschi, aceasta se construieste si se dezvolta in timp.

4. Preia controlul asupra corpului tau

Corpul tau este un templu care trebuie tratat ca atare. Este casa ta pe acest Pamant. Ai doar unul asadar ingrijeste-l si rasfata-l cat de bine poti. Exercitiile fizice reprezinta cel mai bun mod sa faci miscare, sa scapi de toxine si sa mentii un flux sanguin adecvat. Nu uita sa bei apa din belsug si sa mananci alimente proaspete.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.