Setari Cookie-uri

4 lucruri la care o femeie nu are voie să renunțe niciodată în viață

Întreaga viață este o luptă, dar nu o luptă ce duce la pierire, ci o luptă care ne învață să trăim, să iubim, să ne bucurăm. Dacă știi cum să duci lupta, războiul o să fie câștigat.

Să aibă grijă de casă

Am citit acum ceva timp un material care m-a scos din minți. Scria acolo ca femeia care nu are grijă de casă din cauza oboselii nu este capabilă de nimic, nu este capabilă să construiască o relație cu un bărbat. "Casa este oglinda ta" - sunt total de acord cu asta, însă de aici până la a susține că o femeie nu este capabilă de o relație amoroasă sau de orice altceva, mi se pare cale lungă. Posibil ca femeia aia să fie o femeie cu o carieră de succes.

Trecând peste asta, într-adevăr, casa ta trebuie să fie mereu cu lucrurile puse la locul lor, să fie praful șters și podelele curățate, vasele spălate, să fie aerisită și să miroasă a flori, dar asta pentru că te ajută pe tine să te simți mai bine, nu pentru că trebuie să o faci de dragul celorlalți. Să trăiești în curățenie, să vezi că toate lucrurile sunt în ordine, îți oferă o stare de liniște, de mulțumire, de împlinire.

Citește și:

Carti si flori

Să iubească

Iubirea în zilele noastre pare să reprezinte un soi de provocare. Cine reușește să își deschidă inima și să își mărturisească sentimentele față de o persoană este privit drept un nebun căruia îi place să încerce imposibilul. Iubirea este refuzată din cauza respingerii. Iubirea ajunge un sentiment străin în momentul în care un copil crește într-o familie cu doi părinți care nu s-au îmbrățișat niciodată, nu și-au spus "Te iubesc", nu s-au ținut de mână. Și atunci copilul asociază noțiunea de iubire cu ce vede la televizor și pe rețelele de socializare - o altfel de iubire, bolnavă sau falsă.

Tu să nu renunți niciodată la acest sentiment! Chiar dacă ai îndurat mai multe eșecuri sentimentale, iubirea stă în inima ta și așteaptă să fie dăruită. Să fie dăruită familiei, prietenilor, copiilor și bătrânilor neajutorați, naturii, unui animăluț, Lui Dumnezeu și ție însuși.

Citește și:

Iubeste animalele

"Aici, în inima mea, nimeni nu mă mai prigonește, nici nu mă supără... Am o bucăţică de iubire în buzunar. O împart cu voi, cu toţi.'' [Ieromonah Hrisostom Filipescu]

Sursa Foto: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.