Setari Cookie-uri

5 trucuri pentru a îmblânzi timpul

Atunci când găsești un echilibru între muncă, relaxare, timp petrecut cu familia și timp pentru tine, timpul curge altfel.

timp foto: Mila Supinskaya, Shutterstock

Timpul pare să zboare mai repede cu fiecare zi mai repede iar perioada dintre Crăciun și Paști pare să se scurteze de la an la an. Este timpul incontrolabil sau putem face ceva pentru a-l opri? Ti-am pregătit cinci trucuri pentru a-l îmblânzi și a-l face să lucreze în favoarea ta.

1. Trăiește în mometul prezent

Atunci caând te afli cu întreaga ta ființă în momentul prezent, timpul se scurge altfel. Experimentezi plenar fiecare clipă și trăiești din inimă. Ești conectată cu sursa universală a creației și totul se întâmplă la momentul oportun.

2. Fă curățenie în activtățile și obiceiurile tale

Deși îți poți spune că acesta este un lucru tocmai bun de făcut atunci când stai în trafic, eu îți recomand să îl duci la îndeplinire atunci când i te poți dedica 100%. Ia o foaie de hârtie și un pix și notează activitățile dintr-o zi normală din timpul săptămânii. Vezi cât aloci jobului, familiei, ție dar și unor activități precum navigatul pe Internet și privitul la televizor. Renunță la acele obiceiuri și activități care nu îți servesc și vei vedea că vei avea mai mult timp la dispoziție pentru ceea ce contează pentru tine.

Citește și:

3. Găsește un echilibru în toate

Atunci când găsești un echilibru între muncă, relaxare, timp petrecut cu familia și timp pentru tine, timpul curge altfel. Nu te lăsa încărcată cu poverile și problemele altora (asta nu înseamnă să nu ajuți caând este nevoie) și ai grijă de sufletul, mintea și trupul tău. Aceasta atitudine te va face să te simți mai bine, să ai mai mult energie și mai multă încredere în tine.

4. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi

Cu cât amâni mai mult ceva ce trebuie făcut, cu atât ducerea la bun sfârșit a acestuia devine mai dificilă și apasă mai greu pe umerii tăi. Prin urmare, fa-ți liste săptămânal cu ceea ce ai de dus la îndeplinire și planifică-le pe zile. Bifează ceea ce ai reușit să realizezi și chiar oferă-ți o recompensă pentru asta.

Citește și:

5. Stai degeaba

In aparență, acest sfat aruncă în aer toate recomandările de mai devreme însă nu este așa. Ai nevoie săptămânal de un timp în care pur și simplu să fii. Viața trăită în armonie are mai multă legătură cu a fi decât cu a face. Iar secretul bucuriei este ca facerea să fie rezultatul direct al ființării.

Foto homepage: Olena Zaskochenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.