Setari Cookie-uri

3 pași pentru o primăvară plină de bucurie

Descopera cine esti cu adevarat si ceea ce conteaza pentru tine.

primavara foto: Nikuwka, Shutterstock

Primăvara este anotimpul în care totul renaște la viață, în care ne umplem cu energie și vitalitate. Pune în aplicare acești trei pași pentru o primăvară plină de bucurie.

1. Începe să ții un jurnal

Tinerea unui jurnal personal este un obicei pe care adoptat de majoritatea oamenilor de succes. Există ceva aparte în actul de a împărtăși gândurile tale nefiltrate pe o bucată de hârtie, ca și cum te-ai reconectacu o parte din tine însăți pe care încerci întotdeauna să o cenzurezi sau să o faci să tacă. Această parte a ta chiar dacă este condusă de mintea egoică, deține un adevăr mai profund despre cine eșți cu adevărat și ce contează cu adevărat pentru tine. Scriind zilnic în jurnal, îți vei redescoperi sinele adevărat autentic.

Citește și:

2. Urmează traseul lui "de ce" și "ce se poate intampla daca" când te supără ceva

Traseul "de ce" și "ce se poate intampla daca" este procesul de a-ți pune întrebarea "de ce" atunci când te supără ceva, urmată de ipoteza "ce ar fi dacă" până când atingi miezul problemei. Așa că, de exemplu, dacă cineva îți spune că nu ești frumoasă și lucrul ăsta te supără, te întrebi de mă supără atât de tare faptul că cineva spune că nu sunt frumoasă. Dacă îți dai un răspuns de genul pentru că înseamnă că nu sunt atractivă, Mai departe continui cu ”ce se poate intampla daca”. Acest lucru te poate face să răspunzi ceva de genul nimeni nu mă place. Secretul este să continui până când identifici problema reală. Când știi problema de bază, știi la ceea ce ai de lucrat

Citește și:

3. Fă zilnic un lucru pe care sufletul tău îți spune să îl faci

Timp de o lună întreagă, fă un lucru în fiecare zi pe care simți să îl faci din din tot sufletul tău. Dacă asta înseamnă a spune "te iubesc" cuiva, spune-i-o. Dacă asta înseamnă să îți suni un vechi prieten, fă -o. Fie ca sufletul tău să aleagă un lucru pe zi timp de o lună. Atunci când îți urmezi glasul sufletului, începi să te înconjori de oameni potriviți și de oportunități. Descoperi cine ești cu adevărat și ceea ce contează.

Foto homepage: Rohappy, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.