Setari Cookie-uri

4 pași pentru a depăși respingerea

Atunci când nu primești ceea ce dorești, sunt mari șanse ca ceva mai bun sau mai potrivit să fie pregătit pentru tine.

cum depasesti respingerea

Teama de respingere este cea care ne face să purtăm măști și să acționăm împotriva inimii noastre. Oricât de mult ne străduim să le fim pe plac celorlalți, trecem prin situații pe care le percepem ca pe o respingere și care ne fac să ne punem sub semnul întrebării propria valoare. Iată patru pași pentru a depăși cu bine un astfel de moment și a-l întoarce în favoare ta.

1. Verifică-ți egoul

Când cineva se simte respins, ego-ul este cel mai rănit pentru că dorește să fie în centrul atenției. Și uneori, atunci când nu este tinde să facă persoană să simtă că nu este suficient de bună. Într-o astfel de situație, egoul ae puterea de a te convinge că ești o victimă. Însă, așa cum îmi spune un bun prieten, întotdeauna tot răul este spre bine. Atunci când nu primești ceea ce dorești, sunt mari șanse ca ceva mai bun sau mai potrivit să fie pregătit pentru tine. In loc să te concentrezi pe durere, identifică partea bună a lucrurilor și vezi unde ai de lucru cu tine însăți. Algând să ai o atitudine pozitivă, vei atrage lucruri pozitive.

Citește și:

2. Acceptă situația

Cel mai rapid mod de a depăși faptul că ai fost respinsă este să accepți situația. Da, s-a întâmplat. Și ce dacă? Pământul continuă să se învârtească iar viața nu se oprește în loc. Profită de această situație pentru a te cunoaște mai bine și a renunța la dorința de a controla ceea ce nu poți controla-ceea ce se află în exteriorul tău, ceilalți oameni.

3. Caută alte opțiuni

Renunță să te întrebi "ce ar fi fost dacă" sau la "dacă". Nu poți da timpul înapoi. Nu îți irosi energia cu lucruri care nu îți servesc. În schimb, concentreză-te asupra oportunităților și posibilităților. Orice este posibil atunci când crezi că orice este posibil.

4. Vezi cum poți folosi respingerea în favoarea ta

Citește și:

Cel mai adesea, respingerea este doar calea Universului de a-ți spune că ceva nu este pentru tine. Atunci când insiști să obții ceea ce nu este menit să fie, nu faci decât să îți complici viața. Totul se întâmplă exact așa cum ar trebui să fie. Nu uita asta. Când accepți acest lucru, este mai ușor să treci din starea de victimă în cea de persoană stăpână pe propria sa vață.

Foto interior si prima pagina: LaVika, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.