Setari Cookie-uri

4 sfaturi pentru a avea mai mult timp de la Deepak Chopra

Ai observat că atunci când ”pierzi ” timpul, chiar îl pierzi? In acele momente în care te pierzi în feed-ul de Facebook, timpul zboară într-o clipită. Sau când mintea ta este împrăștiată în patru zări, acum este 10 dimineața iar câteva clipe mai târziu s-a făcut 12.

Pe de altă parte, atunci când ești centrată sau concentrată, timpul pare să se lungească precum o gumă de mestecat. Pentru că este octombrie iar agenda ta este foarte încărcată, am selectat câteva sfaturi de la Deepak Chopra care să te ajute să ai mai mult timp.

Deepak Chopra

sursa foto: shutterstock/by camelialy

1. Timpul există așa cum ne gândim la el. Dacă îți spui că zboară, dacă de îndată ce te trezești faci totul în goană și agitație speriată de câte ai de bifa pe agendă, timpul ți se va scurge printre degete. Prin urmare, atunci când te trezești spune-ți că ai suficient timp să faci tot ceea ce ți-ai propus. Desigur ceea ce faci, ajută. Poate că este cazul să te trezești un pic mai devreme și să îți stabilești oz listă clară de priorități.

Citește și:

2. Trăiește în prezent. Știu, ai auzit chestia asta de atâtea ori încât are efectul unei prăjituri prea dulci. Te-ai gândit însă ce înseamnă să trăiești în prezent? Deepak Chopra spune că, în starea de mine conștientă, timpul nu trece deloc. Practic, același moment de timp se reînnoiește. Atunci când ești în prezent ai capacitatea de a te concentra 100% asupra a ceea ce faci și a fi mai productivă. Apăsările trecutului și temerile legate de viitor dispar, făcându-te mai creativă.

Traieste in prezent

3. Fă curat în mintea ta. O persoană cu o minte încărcată, în care gândurile aleargă scape de sub control, nu este neapărat și una care acționează. De multe ori, efervescența mentală este deconectată de acțiune. Implicit, apare și sentimentul apăsător de vreme care trece în zadar. Așadar fă curat în mintea a. Găsește timp pentru tine însăți șii nu te teme să petreci zilnic câteva minute în solitudine. Astfel, te poți conecta la niveluri mai profunde ale conștiinței tale și pune o pauză la cerințele exterioare. Și asta pentru că așa cum spune Deepak Chopra în ”Cartea Secretelor”, timpul este o fluctuație în aromele ființei.

Citește și:

4. Încetează să folosești timpul în mod greșit. Aceasta înseamnă să încetezi să te mai îngrjorezi în privința viitorului, să retrăiești trecutul, să regreți vechile greșeli, să retrăiești ziua de ieri, să fii preocupată de ceea ce este efemer, să opui rezistență la schimbare.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.