Setari Cookie-uri

Conectează-te la bucuria Crăciunului de Luna Plină din 7 decembrie

Vine Crăciunul! Și deja în mintea ta apar traficul nebun din oraș, cozile de la magazine, bugetul pentru cadouri și vacanță, rochia nouă pentru petrecerea firmei de sfârșit de an, acel du-te vino la rude și prieteni pentru ca nu cumva să se supere cineva, meniul pentru masa de prânz de Crăciun, brad natural sau fals? Stres și agitație când, de fapt, Crăciunul înseamnă conectarea cu iubirea, bucuria și pacea din sufletul nostru.

Cel mai frumos cadou pe care îl poți face anul acesta celor dragi și întregii lumi este iubirea din sufletul tău și conectarea la clipa de acum. Fiind mai mult și făcând mai puțin. Creând o comuniune la nivel de suflet cu cei din jurul tău. Văzându-i, acceptându-i, ascultându-i, reflectând înapoi către ei frumusețea și iubirea lor interioară. Doar așa îi poți ajuta să iasă din acest malaxor al goanei după cadou și sărbătorii Crăciunului trăită ca încă o obligație de îndeplinit în loc de o stare de pace, armonie, bucurie. Atunci când cei jur se pierd în detalii și mirajul lumii exterioare, prezența ta, ancorarea ta în ființa ta lăuntrică și puterea de a spune nu spiritului de turmă le poate face un Crăciun magic și memorabil.

Citește și:

Bucuria Craciunului

sursa foto: shutterstock/by vgstockstudio

Pentru a reuși asta este nevoie că tu însăți să îți creezi o anumită stare interioară. Poți decide că luna decembrie este luna bucuriei. Iar bucuria începe cu tine și în tine așa că fă-ți câte o bucurie în fiecare zi, oricât de mică. Poți chiar ține în jurnal care, te asigur, la sfârșitul lunii îți va da o imagine despre tine pe care nu o știai. Iar dacă sufletul te îndeamnă, adaugă zilnic și o bucurie făcută unei alte persoane. Nu uita că poate fi vorba de un zâmbet sau o îmbrățișare

Îți poți crea o stare de pace interioară cu ajutorul uleiurilor esențiale, meditației, muzicii, practicii yoga. Iar dacă ești în București în seara zilei de 7 decembrie, te invit să participi alături de mine la o seară specială de vindecare de Lună Plină și inițiere cu energia Christică, organizată de minunata Lucia Daniela Nistor, scriitoare, trainer și mesajer divin. In timpul evenimentului, Daniela Lucia ne va ajuta să ne conectăm la energia Crăciunului într-un mod inedit, ca la o poartă magică menită să ne înalțe și armonizeze cu starea de miracol și inima lui Isus. In această călătorie magică vom conversa, medita, face exerciții spirituale, primi inițieri. Ne vom deschide inimile către miracolul Crăciunului și iubirea Christică.

Citește și:

Craciun

Lăsându-ne călăuzite de suflet și rămânând deschise în fața surprizelor și a transformării minunate, ne pregătim pentru a celebra viața noastră și miracolul de Crăciun.

sursa foto front page: shutterstock/by alliance

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.