Setari Cookie-uri

5 atitudini care te fac mai sexy

Atractivitatea unei femei nu provine doar din felul în care arată ci și din energia pe care o emană. Iată cinci atitudini care te vor face mai sexy. Și, înainte de orice nu uita că ești femeie. 

Atractivitatea unei femei nu provine doar din felul în care arată ci și din energia pe care o emană. Iată cinci atitudini care te vor face mai sexy. Și, înainte de orice nu uita că ești femeie.

1. Intărește-ți încrederea în tine. Toți bărbații sunt de acord asupra unui lucru: o femeie care are încredere în sine este foate sexy. Increderea în sine nu înseamnă să te porți și să bați cu pumnul în masă ca un bărbat ci să te simți bine în pielea ta, să îți conștientizezi calitățile și valoarea și să știi cum să le arăți.

2. Fii autentică. Foarte multe femei, în special cele foarte tinere, copiază celebrități și urmează tendințele ca pe o literă de lege. Astfel încât toate ajung să semene între ele. Nimic nu este însă mai atractivă decât personalitatea ta exact așa cum este ea. Curajul de a fi tu însăți nu numai că îți dă un plus de energie, pe care nu ești nevoită să o folosești pretinzând că ești altcineva, și se reflectă în mod subliminal în întreaga ta atitudine. Iar asta este extrem de sexy mai ales că îi dă și celui de lângă tine libertatea de a fi el însuși.

Citește și:

3. Fii feminină. Energia feminină nu înseamnă neapărat o îmbrăcăminte provocatoare care se mulează pe trupul tău ca o a doua piele. Ci înseamnă blândețe , bunătate, gingășie, capacitatea de a asculta și de a primi. Atunci când exprimi aceste atribute feminine în interacțiunea ta cu ceilalți, bărbații te vor găsi extrem de atrăgătoare și de sexy.

Citește și:

4. Fii pe propriile picioare. A fi feminină și a avea succes poate părea un conflict pentru că multe femei care au succes profesional se transformă în nișt bărbați cu fustă. Insă lucrurile nu stau chiar așa. A fi pe propriile picioare îți dă acea indepedendență financiară care îți permite să alegi. Bărbatul care te cucerește știe că a reușit pentru că îl apreciezi pe el și nu pentru că ai nevoie de cineva care să te te întrețină. Iar asta este extrem de sexy.

5. Iubește-te. Dă-ți tu înainte de oricine altcineva iubirea pe care o meriți și pe care o dorești de la altcineva. Ai grijă de tine, de corpul, sufletul, inima și mintea ta. Tratează-te cu iubire, de la felul în care îți atingi pielea atunci când faci duș, la felul în care îți respecți nevoile.

Citește și:

Featured foto by Everett Collection via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.