Setari Cookie-uri

Patru trucuri pentru a păstra echilibrul în viața ta

Atunci când îmbrățișezi spiritualitatea, întreaga viața se schimbă.

Orizontul tău devine mult mai vast iar prioritățile se schimbă. Acele aspecte ale existenței de care nu ai fost conștientă până atunci sunt atât de fascinante încât te pot face să uiți de dimensiunea umană a existenței tale. Iată patru trucuri pentru a-ți păsra echilibrul în viață.

1. Fă mișcare

Dacă ești prea spirituală, probabil că nu ai suficientă grijă de corpul tău și neglijezi nevoia acestuia de activitate fizică. Începe să faci mișcare în mod regulat vă exercitați în mod regulat și vei începe să fii mai conștientă de corpul tău și să te bucuri de el. Corpul tău este casa ta pe acest Pământ așa că tratează-l cu aceeași iubire și interes ca pe locuința ta.

2. Stai de vorbă cu oameni obișnuiți

Dacă ești o persoană spirituală, viziunea ta asupra lumii este diferită de cea a majorittății oamenilor. Îți faci mai puțin griji și probleme iar subiectele de discuție care îi încântă pe alții pentru tine nu mai sunte relevante. Insă conversațiile despre ceea ce se întâmplă în lume, un film recent sau chiar o celebritate te ajută să rămâi ancorată în această lume. La urma urmei, faci parte din ea și nu poți un catalist pentru transformare dacă nu știi cum stau lucrurile.

Citește și:

3. Mergi în excursii

Cunosc mulți oameni care profită de zilele de weekend pentru a explora minunații munți ai României. Timpul petrecut în natură îți dă posibilitatea să faci mișcare dar și să te împământezi și să te ancorezi în corpul tău fizic.

4. Creează ceva cu propriile mâini

Poate fi vorba de un desen, de o pictură, de olărit sau chiar de a confecționa o păpușă pentru un copil cae îți este drag.

Folosirea mâinilor pentru a construi sau a crea ceva fizic, este o activitate minunată pentru a te reconecta cu corpul tău. Indiferent de ce anume alegi să faci,asigură-te că te bucuri din plin de experiența de a-ți folosi mâinile pentru a construi ceva. Astfel, ai ocazia să trăiești nemijlocit momentul magic în care o simplă idee în mintea ta devine un obiect tangibil care îi poate bucura pe cei din jur în aceeași măsură sau poate chiar mai mult în care te bucură pe tine.

Citește și:

Featured foto by HBRH via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.