Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie „Secrete de Chef” si va recomanda reteta zilei. Peste cu conopida Ingrediente pentru 4 persoane 800 g de file de peste alb tip pangasius 1 kg de conopida 2 cepe 4 rosii o cescuta de ulei o cescuta de apa 2 linguri de busuioc tocat marunt un varf de oregano uscat sare si piper dupa gust Mod de preparare Desfaceti conopida in buchetele si asezati-le pe una dintre tavile aparatului. Asezonati pestele cu oregano, sare si piper. Dupa ce au trecut 10 minute de cand ati pus conopida in aparat, asezati pestele pe o tava aflata deasupra. In acelasi timp, se pun la fiert in aburi ceapa si rosiile. Dupa ce ceapa si rosiile sunt gata, amestecati-le cu apa, ulei si condimente pentru a forma un sos. Puneti pestele pe un platou, adaugati buchetelele de conopida si serviti alaturi de sos.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: