Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie „Secrete de Chef” si va recomanda reteta zilei. Orez gatit la aburi Ingrediente: 270 g orez basmatic 400 ml apa Sare Branza Gruer sau parmezan Patru portii, pregatire: 15 min., durata de preparare: 60 min. 1. Spalati orezul si puneti-l in vasul pentru gatit orez. Turnati apa si sarati. 2. Puneti vasul pt. gatit orez in cosul aparatului de gatit la aburi. Se prepara in 60 min. La terminarea prepararii mestecati orezul cu o furculita si adaugati o bucatica de unt. 3. Presarati pe orezul preparat branza rasa sau parmezan Valoare nutritiva: Acest preparat contine o mare cantitate de carbohidrati (orez), precum si calciu si proteine (branza) Valoare energetica: 1 portie contine 250 kkal Proteine: 30 g; lipide: 0,25; carbohidrati: 57 g
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: