Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie „Secrete de Chef” si va recomanda reteta zilei. Sparanghel in sos de oua Ingrediente: 600 g sparanghel verde 3 oua 3 linguri ulei de masline 1 lingurita cu otet balsamic Marar taiat marunt Sare si piper Patru portii, pregatire: 15 min., durata de preparare: 15 min. 1. Puneti ouale in cosul aparatului de gatit cu aburi. 2. Puneti sparanghelul in alt cos al aparatului si preparati ouale si sparanghelul timp de 15 min. Puneti ouale sub jet de apa rece, dupa care le curatati de coaja. 3. Pregatiti un sos frantuzesc, amestecand uleiul de masline cu otetul balsamic. Taiati marunt ouale si adaugati-le in sos. Impartiti sparanghelul in patru farfurii, turnati sosul, presarati mararul taiat marunt si serviti la masa. Valoare nutritiva: Acest preparat contine doza zilnica recomandata de vitamina A si B (sparanghel), precum si o mare cantitate de proteine (ouale). Valoare energetica: 1 portie contine 154 kkal Proteine: 9 g; glucide: 12; lipide: 2g
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: