Setari Cookie-uri

Afla din timp: tendintele in moda pentru sezonul de toamna

Cele mai importante case de moda si-au lansat deja colectiile pentru sezonul rece. Descopera mai jos ce se pastreaza in tendinte si care sunt noutatile pentru toamna:

Cele mai importante case de moda si-au lansat deja colectiile pentru sezonul rece. Descopera mai jos ce se pastreaza in tendinte si care sunt noutatile pentru toamna:

1. Pantalonii in culori neon

Culorile vii nu ne parasesc nici in sezonul urmator. Trendurile toamnei prezinta o oferta variata in materie de nuante si pun accentul pe dinamism si extravaganta. Daca in timpul verii rochiile au fost in centrul atentiei, toamna aceasta pantalonii atrag toate privirile. Designerii au propus pantalonii in culori neon asortati cu topuri albe sau colorate in acelasi ton. Croiala este variata: casual, conica sau eleganta, reusind sa impace cat mai multe preferinte vestimentare.

Pantalonii se asorteaza foarte bine la incaltamintea cu toc inalt dar se potrivesc si cu botine cu siret. Pentru tinutele office se asorteaza foarte bine cu o camasa alba contrastanta.

Propunere: pantaloni cu funda disponibili in magazinele H&M, pret 159 de lei.

2. Jeansii evazati

Revenirea blugilor evazati in trend este o surpriza placuta. Inspirati din moda anilor ’70, au o croiala care avantajeaza mai multe tipuri de silueta. Se poarta cu incaltaminte joasa ori pantofi inalti. Platformele sau pantofii cu toc gros sunt optiuni foarte bune pentru jeansii evazati. Se poarta atat modelele clasice, cat si jeansii prespalati. Blugii se asorteaza foarte bine cu bluze cu imprimeuri florale sau camasi cu maneci bufante.

3. Fustele din piele

Fusta din piele a devenit o piesa nelipsita din colectiile marilor case de moda. Asadar si-n sezonul de toamna o reintalnim in colectiile semnate Tommy Hilfiger, Vena Cava, Marc Jacobs. Confera atitudine, eleganta si nu este foarte pretentioasa in asortare. Croiala trebuie sa avantajeze foarte bine tipul de silueta. Lungimea este la fel de importanta pentru o aparitie de efect. Se asorteaza cu topuri simple, camasi office sau pulovere supradimensionate.

Fusta de piele neagra completeaza excelent o tinuta rock-chic. Daca esti adepta unui stil mai soft, combin-o cu un cardigan din tricot si jambiere colorate.

4. Rochiile plisate
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.