Setari Cookie-uri

Afla din timp: tendintele in moda pentru sezonul de toamna

Cele mai importante case de moda si-au lansat deja colectiile pentru sezonul rece. Descopera mai jos ce se pastreaza in tendinte si care sunt noutatile pentru toamna:

Romantice si feminine, rochiile plisate aduc un plus de culoare sezonului rece. Confectionate din materiale fine precum voalul sau matasea se potrivesc tinutelor elegante de seara. Confera un look diafan, pretios. Designerii au propus o varietate de modele: rochite maxi cu umerii goi sau rochii mini, sexy si seducatoare. Talia marcata este elementul comun care le defineste. Vera Wang, Marchesa si Monique Lhuilier sunt doar cateva dintre celebrele case de moda care au propus rochiile plisate ca statement de eleganta pentru toamna 2011.

Propunere: rochie crem pe un umar de la FashionUp, pret 199, 99 lei.

5. Printurile geometrice

Imprimeurile raman in atentia designerilor si de aceasta data. Florile diafane specifice verii au fost inlocuite cu printuri geometrice la fel de vibrante. Se regasesc pe mantouri, fuste sau rochii confectionate din tartan sau stofa. Tendintele toamnei pun accentul pe culoare si contraste, asadar imprimeurile se asorteaza perfect cu saluri supradimensionate in culori electrice.

6. Bulinele

In timpul verii bulinele s-au remarcat discret in diferite imprimeuri de dimensiuni medii. Insa, pentru sezonul rece, o parte dintre designeri le-au propulsat in centrul atentiei prin tinute vii, pline de atitudine. Intalnite la Marc Jacobs si Stela McCartney, bulinele capata un rol decorativ deosebit de important. Se poarta bulinele imprimate dar si bulinele inegale aplicate pe rochii sau fuste.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.