Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Incepe din nou weekendul si aproape ca nu stii unde sa mergi mai intai. Programul e plin de concerte, petreceri, spectacole de teatru si multe altele. Muzica live si party-urile electronice nu te vor lasa sa dormi, iar concertul trupei Hurts este senzatia sfarsitului de saptamana. Nu rata scurtmetrajele NexT si fa-ti timp duminica sa inalti un zmeu.

1. Spectacol de teatru Avalansa @ TNB, sala Atelier, ora 19:00

Asociat cu underground-ul, catalogat drept avangardist si iconoclast, controversat dar cu mii de fani in toate orasele, Radu Afrim monteaza acum pe scena TNB, un debut care i-ar putea surprinde pe multi.

Aflat sub amenintarea unei avalanse uriase, un sat inconjurat de munti traieste noua luni pe an, inghetat intr-o tacere de moarte, pe care reguli aspre o impun pentru supravietuirea comunitatii. Femeile trebuie sa-si programeze nasterile in celelalte trei luni pentru ca strigatele facerii si cele ale nou-nascutului risca sa provoace avalansa. Incremeniti de secole sub legea fricii menita sa-i reduca la tacere, satenii vorbesc in soapta si-si reprima orice sentiment. Doar unul singur are curajul sa rosteasca Nu! Nu avalansei, nu traditiilor barbare.

Avalansa este o metafora amara a cautarii libertatii, un strigat de speranta, o fictiune unde asemanarile cu regimurile totalitare nu sunt catusi de putin intamplatoare.

Regia: Radu Afrim
Scenografie: Iuliana Vilsan
Distributie: Marius Manole, Rodica Ionescu, Vitalie Bichir, Ilinca Tomoroveanu, Constantin Cojocaru, Ana Ciontea, Mircea Rusu s.a.

Bilete: 40, 20 lei

2. Concert The Division of Joy @ club Underworld, ora 22:00

Trupa The Division of Joy continua serile dedicate celebrei trupe Joy Division cu un concert in clubul Underworld.

3. 'Live in the Lounge' cu Jazzadezz & Dan Serbanescu @ The Ark, ora 21:00

Jazzadezz va concerta in premiera la The Ark in cadrul platformei muzicale “Live in The Lounge” vineri, 8 aprilie, de la ora 21:00. Cocktail-ul muzical live va fi redat vizual de Vali Chincisan, invitatul special al trupei fiind Dan Serbanescu.

Jazzadezz propune un sound aparte, mereu gata sa surprinda audienta si sa inoveze. Pentru prima oara, alaturi de Dan Serbanescu (Tanz Ohne Muzik, The Pixels), formatia va concerta la The Ark cu un repertoriu vast, care va include o parte din noile piese de pe urmatorul album.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.