Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Incepe din nou weekendul si aproape ca nu stii unde sa mergi mai intai. Programul e plin de concerte, petreceri, spectacole de teatru si multe altele. Muzica live si party-urile electronice nu te vor lasa sa dormi, iar concertul trupei Hurts este senzatia sfarsitului de saptamana. Nu rata scurtmetrajele NexT si fa-ti timp duminica sa inalti un zmeu.

Jazzadezz este o formatie romaneasca de down-tempo, neo-folk cu influente rock, formata in 2005 si compusa din Dezdemona Mihaescu la voce, Calin Torsan la instrumente de suflat si Alin Zabrauteanu la chitara, electronice si productie. Albumul de debut al trupei, Inimani Mal, a fost lansat in septembrie 2009, iar in prezent Jazzadezz lucreaza la cel de-al doilea album care va fi lansat anul acesta. Formatia devine cunoscuta pentru concertele sustinute in Bucuresti si in tara, cat si pentru prezenta la diferite festivaluri cum ar fi Street Delivery, ShortsUP sau Future Shorts. Concertele live sunt completate de vizualurile lui Vali Chincisan.

Jazzadezz alaturi de invitatul lor, Dan Serbanescu, vor concerta vineri, 8 aprilie, la The Ark Lounge, in cadrul unei noi platforme muzicale, “Live in the Lounge”, incepand cu ora 21:00.

4. Concert Persona & Toulouse Lautrec @ Wings Club, ora 21:00

Vineri seara in Wings Club canta Toulouse Lautrec si Persona, o combinatie perfecta de muzica live si atmosfera de dans.

Warm-up si after-party: DJ Streetlight

Bilete: 20 ron.

5. DJ Yoda @ Atelierul de Productie Param/ Pam Pam, ora 20:00

Ghost Town Events impreuna cu British Council prezinta un eveniment muzical la Atelierul de Productie: Dj Yoda, Disablists, Marwan, Tremour, Dirty Dance Squad.

Va fi o seara de exceptie pentru cultura Turntable si petrecerea se adreseaza celor pasionati de scratch-uri si de beat-juggling, dar si cui nu se da inapoi de la breakbeat, hip-hop, drum&bass, electro, dubstep.

6. Concert umanitar Taxi si prietenii: Mihai Margineanu si Florin Chilian @ Hard Rock Cafe, ora 21:00

Trupa Taxi va sustine vineri, 8 aprilie, la Hard Rock Cafe, un concert umanitar pentru Selena Daria Vlad, alaturi de prietenii lor Mihai Margineanu si Florin Chilian.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.