Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Pentru ca se apropie Pastele, in weekend 'infloresc' targurile: de la vintage pana la handmade, de la traditional pana la bijuterii contemporane. Bucura-te de diversitate si profita de ocazie! E un festival de film in derulare, incepe o noua editie Rokolectiv la MNAC; in ce priveste concertele si petrecerile, am pierdut de mult socoteala. Distractie placuta, nu cumva sa stati in casa!

Salva [US]
Max Tundra [UK]

Abonamente 60 lei (numar limitat) disponibile pe www.eventim .ro
Bilete: 15, 16.04 – 30 lei, 17.04 -25 lei (numai la MNAC in seara evenimentului)

3. Concert The MoooD @ Silver Church, ora 21:00

The MoooD lanseaza primul album "OOo" in Silver Church. Asteptatul material discografic a fost inregistrat de Alexandru Ispas. Lansarea de album ii are ca invitati speciali pe Les Elephants Bizzares si Monro care vor canta in deschidere.

Intrarea: 20 ron sau 35 ron cu albumul inclus.

4. Concert Classic Beat Orchestra @ Wings Club, ora 21:00

Classic Beat Orchestra ofera un recital de muzica clasica si ritmuri moderne. Va fi un show energizant cu invitatii M & G.

Bilet: 15 ron.

5. Concert Stefan Banica @ Hard Rock Café, ora 21:00

“Toata lumea danseaza! Toata lumea se distreaza!” pe 14 aprilie, de la ora 21:00 la primul concert a lui Stefan Banica la Hard Rock Cafe! Timp de o ora si jumatate, sarmantul artist le-a pregatit fanilor sai o “poveste rock’n’roll” cu cele mai indragite hituri ale sale.

"Concertul de la Hard Rock Cafe reprezinta inca o ocazie de a ne intalni cu publicul intr-un cadru intim, in care vom canta piese de pe cel mai recent album, "Super-love", dar si piese consacrate din repertoriul meu. Ne vedem pe 14 aprilie la Hard Rock Cafe!" Stefan Banica Jr.

Biletele la concert sunt in valoare de 100 lei (pentru locurile din fata scenei) si de 70 lei (pentru restul salii) si se gasesc la Hard Rock Cafe. Pentru rezervari sunati la 021 206 6261.
Eveniment sustinut de Europa FM.

6. Petrecere Karaoke & Magic Night @ 100 Crossroads, ora 21:00
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.