Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Pentru ca se apropie Pastele, in weekend 'infloresc' targurile: de la vintage pana la handmade, de la traditional pana la bijuterii contemporane. Bucura-te de diversitate si profita de ocazie! E un festival de film in derulare, incepe o noua editie Rokolectiv la MNAC; in ce priveste concertele si petrecerile, am pierdut de mult socoteala. Distractie placuta, nu cumva sa stati in casa!


Intrarea e libera la petrecerea de joi seara din 100 Crossroads: vei avea sansa sa canti, adu-ti prietenii sa te aplaude si priveste cu atentie numerele de magie.

Adresa
: Calea Mosilor, nr. 100.

7. Petrecere Absolut 9 @ Expirat, ora 22:00

Clubul Expirat aniverseaza 9 ani de petreceri si distractie, sarbatoreste alaturi de ei – ti-au pregatit surprize.

Intrarea este libera.
Adresa: str. Brezoianu, nr. 4.


Vineri, 15 aprilie


1. Targul de Florii @ Muzeul Taranului Roman, intre 15 aprilie ora 10:00 – 17 aprilie ora 18:00

De Florii, Muzeul Taranului Roman vine cu obiecte traditionale romanesti: de la obiecte din lemn si din ceramic pana la oua incondeiate si icoane. Nu vor lipsi nici podoabele, iar tot locul va fi plin de tesatoare, impletitoare, incondeietoare si de olari, cioplitori, pielari si cofetari.

Si daca tot vorbim de-ale gurii, la Targul de Florii veti gasi negresit si turta dulce din Harghita, colaci kurtos, magiun de prune de la Topoloveni, miere, halvita si multe altele.

Intrarea este 4 ron, iar cu 2 ron au acces elevii, studentii si pensionarii.

2. Concert Spoek Mathambo @ Control Club, ora 21:00

NuSoundz, seria de evenimente cu artisti internationali din zona alternativa, indie si electro, inaugurata de catre One Event in luna martie, continua cu sesiunea numarul doi ce se va desfasura in luna aprilie, in zilele de 15 si 16 in cluburi din Bucuresti (@ Control Club) si Cluj-Napoca (@ Boiler Club).

Artistii invitati sa ia parte la NuSoundz Session 2 sunt SPOEK MATHAMBO & MSHINI WAM si vin din Africa de Sud, aducand cu ei sonoritati unice de afro-funky, zulu-dubstep, post-punk techno sau african-electrorap. Dupa ce si-au castigat notorietatea in Statele Unite, SPOEK MATHAMBO vor ajunge in Europa in aceasta primavara pentru turneul ce promoveaza albumul de debut ‘Mshini Wam’ si vor concerta in premiera in Romania, la Bucuresti si Cluj-Napoca.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.