Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Pentru ca se apropie Pastele, in weekend 'infloresc' targurile: de la vintage pana la handmade, de la traditional pana la bijuterii contemporane. Bucura-te de diversitate si profita de ocazie! E un festival de film in derulare, incepe o noua editie Rokolectiv la MNAC; in ce priveste concertele si petrecerile, am pierdut de mult socoteala. Distractie placuta, nu cumva sa stati in casa!

Warm-up & After-party: Camil
Intrare libera.

5. Karaoke Star @ Hard Rock Café, ora 21:00

In fiecare seara de vineri, Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan...in idol! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, AC/DC, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii.

6. Prezentare de moda Crazy Blazer @ Shakespeare Café & Bar, ora 00:00

Vineri noapte mergeti in Shakespeare Café&Bar unde la miezul noptii va fi o defilare de moda: Cufarul Fermecat prezinta colectia de sacouri primavara-vara 2011.

Fundalul sonor este asigurat de MC Robert Toma.

Intrarea este libera.
Adresa: Gangul Blanari, nr. 21, zona Lipscani


Sambata, 16 aprilie


1. Targ I Love Handmade @ Muzeul Bucurestilor – Palatul Sutu, 16 aprilie ora 10:00 – 17 aprilie ora 19:00

Nu lasa Pastele sa te ia pe nepregatite: intampina-l cu o vizita la IloveHandMade si vei fi pregatita de sarbatoare. In curtea Muzeului Bucurestilor va fi targ de accesorii handmade si decoratiuni de Paste.
Impodobeste-te de primavara si cauta cadouri mestesugite pentru cei dragi. Artizanii si tinerii artisti isi vor expune lucrarile, stii la ce sa te astepti, vei avea de unde alege.

Intrarea este gratuita.

2. Targ Autor5 @ Galeria Dalles, 16 aprilie ora 12:00 – 17 aprilie ora 20:00

Autor este singurul targ de bijuterie contemporana romaneasca, iar la a 5-a editie vei descoperi cele mai noi colectii.

Vor fi prezenti si designerii, David Sandu va face o demonstratie pentru vizitatori lucrand in prezenta lor la crearea unei bijuterii din argint. Code Noir, birou de stil, va oferi sfaturi nepretuite in accesorizare: ce bijuterii sa porti si cum.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2011
Echipa Kudika