Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Pentru ca se apropie Pastele, in weekend 'infloresc' targurile: de la vintage pana la handmade, de la traditional pana la bijuterii contemporane. Bucura-te de diversitate si profita de ocazie! E un festival de film in derulare, incepe o noua editie Rokolectiv la MNAC; in ce priveste concertele si petrecerile, am pierdut de mult socoteala. Distractie placuta, nu cumva sa stati in casa!

Din momentul in care SPOEK MATHAMBO s-a lansat ca DJ in cluburile din suburbiile Cape Town-ului si mai tarziu ca MC si performer, toti l-au catalogat ca unul dintre cele mai bune exporturi muzicale sud africane, care exploateaza cu succes sound-uri noi, indraznete, denumite chiar de catre el Township Tech.

La doar 26 ani NTHATO MOKGATA, pe numele sau adevarat, face parte din noua generatie de artisti sud-africani care incearca sa iasa in evidenta printr-un nou val de energie, prin cultivarea unei progresivitati in muzica de club, pastrand in acelasi timp traditiile culturale.

SPOEK MATHAMBO a devenit, in ultimii doi ani, o figura proeminenta si pe scena internationala. MC, DJ si designer grafic, SPOEK a reusit de curand sa finalizeze inregistrarile la primul sau album solo, ‘Mshini Wam’, si a definitivat un line-up care include inca trei artisti pe scena pentru aparitiile sale live. Este un proiect captivant, un semn a ceea ce are de oferit Africa de Sud in materie de muzica electronica progresiva si alternativa.

SPOEK MATHAMBO impreuna cu trupa sa live Mshini Wam va vizita Romania pentru prima data in aprilie pentru doua reprezentatii de exceptie. Daca doriti sa experimentati sonoritatile zulu-tech combinate cu accente grave de afro-bass, nu trebuie sa ratati una dintre aparitiile unice si exotice SPOEK MATHAMBO & MSHINI WAM.

3. Concert Nightlosers @ Clubul Taranului, ora 21:00

Clubul Taranului isi deschide poarta pentru un concert romanesc si de umor cu trupa Nightlosers.

Intrarea: 25 ron.

4. Petrecere Finisaj PAF! – Cinnamon Chasers @ Atelierul de Productie Param/ Pam Pam, ora 20:00

PAF! este acronimul singurului festival de arta digitala din Romania: Print Art Fest.

Festivalul a fost lansat in decembrie anul trecut, in garajul agentiei McCann Erickson si a explorat print-ul in forme foarte variate si pe suporturi cat mai diferite. Organizatorii vor sa marcheze finalul expozitiei printr-o petrecere-eveniment: vor fi performance-uri de arta digitala si un live set al londonezului Cinnamon Chasers.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.