Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Evenimentele culturale se tin lant in acest sfarsit de saptamana. Concerte de marca, festivaluri gramada: de muzica, film european, moda romaneasca, plus evenimente speciale precum Festivalul Luminii sau Atelierul de aranjamente florale - aproape ca nu stii ce sa alegi! Prin urmare, declaram sezonul cool deschis, sunteti cu totii invitati.

Abonamentele pentru tot festivalul costa 50 lei, dar sunt numai 50 si au fost deja puse in vanzare la club asa ca grabiti-va.

3. Petrecere Paramongols @ Club Fabrica, ora 21:00

O echipa romaneasca participa pentru prima data la The Mongol Rally, cel mai mare raliu caritabil din lume. Pentru a sustine acest eveniment in Fabrica va fi o petrecere cu cantare: The Monojacks, Toulouse Lautrec, Coughy si dj Leo.

Biletul costa 15 ron, suma de bani fiind donata direct catre Christina Noble Foundation, organizatie care lucreaza pentru a imbunatati viata copiilor cu probleme si neajunsuri din Mongolia.

4. From Kingston 2 Brooklin @ Expirat, ora 22:00

Pe scena vor fi DJ Faibo & Cristi Cheslsoi - chitara & Johnny King - percutie, iar la voce
un invitat special.

Clubul Expirat declara King Size Drinks all night long. Iar dupa concert George preia controlul si pune muzica la after-party.

5. Lansare Hay!Magazine @ Kulturhaus, ora 22:00

Hay!Magazine a asteptat cu nerabdare sa treaca 1 mai ca sa te poata invita la petrecerea de lansare: esti indemnat la distractie joi, in Kulturhaus.

Live acts: Hot Casandra (in deschidere), Dekadens.

Intrarea va fi libera.


Vineri, 6 mai



1. Avanpremiere @ MNAC, ora 20:00

AVANPREMIERE revine in aceasta primavara si le aduce bucurestenilor un insight in moda sezonului viitor, in viziunea celor mai in voga designeri romani ai momentului. Gala AVANPREMIERE se va desfasura pe data de 6 mai, incepand cu ora 20:00, la Muzeul National de Arta Contemporana.

Gala AVANPREMIERE reprezinta cel mai important eveniment multi-brand al inceputului de an si o demonstratie ca moda romaneasca are designeri de valoare, o voce personala si un viitor cert. In editia din toamna am avut parte de cateva zile pline de manifestari complexe de moda si arta, alaturi de colectiile unora dintre cei mai inspirati designeri romani ai momentului. Anul acesta la Gala AVANPREMIERE vom continua sa exploram moda romaneasca si vom urmari indeaproape ce ne propun creatorii autohtoni pentru viitorul sezon”, explica Alin Galatescu, directorul AVANPREMIERE.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.