Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Vara se instaleaza treptat in oras, iar evenimentele principale ale weekend-ului isi propun sa te faca sa dansezi la terasa cu un cocktail in mana, sa uiti de asfalt si de aglomeratie si sa te distrezi ca la mare. De neratat sunt petrecerea de inagurare a Muzeului de Banda Desenata, Noaptea Lunga a Filmelor Scurte si Absolutely Fabulous, editia de vara a targului de fashion&vintage. Enjoy!

Joi – delicata Silvia Black te va face sa te misti pe muzica electro
Vineri - Paul Agripa (CH) vine cu unde grele de bass

Adresa
Baraka: Parcul Herastrau, langa Skate Park, intrarea Charles de Gaulle

4. Electric Zebra si Sonar of Life @ El Grande Comandante, ora 20:00

Trupele Electric Zebra si Sonar of Life vor da tonul distractiei joi seara in El Grande Comandante. Cover-urile si muzica live nu te vor lasa sa stai pe scaun.

Intrare: 10 lei
Rezervari: 0728 556 043.

5. Petrecere „A fost o vremea” @ Le Gaga

Incepand din 16 iunie, Le Gaga, cea mai buna locatie de distractie din Parcul Herastrau, prezinta in fiecare joi cel mai nou concept de petreceri in stil oldies: “A fost o vremea”. Invitat special la prima din petrecerile saptamanale gazduite de Le Gaga va fi unul dintre cei mai cunoscuti DJ, Rosario Internulllo.

Dupa ce a cucerit publicul din intreaga lume si a mixat in cele mai selecte cluburi din Ibiza, alaturi de nume importante ale clubbingului mondial ca Lee Burridge, Dave Seaman, Nick Warren, Medicine8, M.A.S Collective, Steve Lawle, renumitul Rosario Internullo va inaugura, pe 16 iunie, petrecerea “A fost o vremea” din Le Gaga. Alaturi de acesta vor urca pe scena din Le Gaga violonista Amadeea, maestrul tobosar Chi Pah, Dj Byby si solista Larisa.

Din 16 iunie, cele mai cunoscute hituri ale tuturor timpurilor vor putea fi ascultate in fiecare joi, in Le Gaga, la petrecerile saptamanale in stil oldies: “A fost o vremea”.

Intrarea libera!

Rezervari: +40 727 534 242, +40 729 534 242
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.