Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Vara se instaleaza treptat in oras, iar evenimentele principale ale weekend-ului isi propun sa te faca sa dansezi la terasa cu un cocktail in mana, sa uiti de asfalt si de aglomeratie si sa te distrezi ca la mare. De neratat sunt petrecerea de inagurare a Muzeului de Banda Desenata, Noaptea Lunga a Filmelor Scurte si Absolutely Fabulous, editia de vara a targului de fashion&vintage. Enjoy!

Vineri, 17 iunie


1. Program Drive In Cinema @ Cinema Baneasa Shopping Center

X-Men FC
- Vineri (17 iunie): 0:00 – 2:22
HangOver II - Sambata (18 iunie: 00:00 – 1:52
Hanna - Vineri – Miercuri (17-19 iunie): 21:45 – 23:46

2. Concert Anna Vissi @ Bamboo

Vineri, 17 iunie, club Bamboo in colaborare cu compania organizatoare de evenimente Sky High Productions si Johnny Walker Black Label au onoarea de a prezenta unul dintre cele mai importante evenimente ale anului! Un concert live sustinut de cea mai renumita solista a Greciei, Anna Vissi.

Reprezentanta a Greciei la Eurovision, cu o cariera artistica inceputa cu 30 de ani in urma, Anna Vissi este cea mai bine vanduta artista de origine elena din toate timpurile. A fost recompensata pentru toate cele 25 de albume cu discuri de aur si platina, iar dublul sau CD "Kravgi", lansat in anul 2000, a primit sapte discuri de platina si a devenit astfel cea mai inalta distinctie obtinuta vreodata de o artista din Grecia.

Anul acesta, dupa turneul nord-american din luna mai, Anna Vissi va incanta publicul din Bamboo, atat cu melodiile sale legendare “Eleni”, “Kravgi”, “Agapi Ipervoliki, cat si cu piesele recente “Omprela”, “Den tha yparksi allo” sau “Treno”. Petrecerea va fi completata de elementele traditionale grecesti, showuri de coregrafie si elemente decorative in stil buzukia.

Special pentru fanii Annei Vissi din Romania, clubul Bamboo, Sky High Productions si Johnny Walker prezinta pe 17 iunie un concert cu artista laudata chiar de renumita publicatie Los Angeles Times: “Anna Vissi. Amintiti-va numele! Ea este o combinatie de Madonna si Celine Dion, cu atingerea gratiei specifica Melinei Mercouri. O performanta atat de carismatica, atat de plina de talentul sau magnetic desavarsit”.

Rezervari: 0724 234 650; 0729 700 785

2. Concert Mr. Big @ Hard Rock Cafe, ora 22:00
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.