Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Sa-ti petreci sfarsitul de saptamana in Bucuresti nu are de ce sa fie motiv de intristare: petrecerile si evenimentele speciale se tin lant. Relaxeaza-te sau petrece toata noaptea, ai de unde alege!

Sa-ti petreci sfarsitul de saptamana in Bucuresti nu are de ce sa fie motiv de intristare: petrecerile si evenimentele speciale se tin lant. Relaxeaza-te sau petrece toata noaptea, ai de unde alege!

Joi, 4 august

1. Povestea Dor @ Clubul Taranului, ora 19:00

Fundatia Calea Victoriei organizeaza o discutie cu editorul Decat o Revistsa, Cristian Lupsa, despre jurnalism, curaj si creativitate.

Va fi spusa povestea revistei DoR si se va discuta ce inseamna sa faci jurnalism independent intr-o piata media superficiala si suprasaturata.

Dupa prezentare, va urma o sesiune de intrebari si raspunsuri cu toata echipa DoR.

Lector: Cristian Lupsa
Cost: 25 lei (taxa include o revista)
Inscriere la contact@victoriei.ro

2. Petre Inspirescu @ Guesthouse, ora 22:00

Ultima petrecere din Guesthouse inainte de luna septembrie va fi una de chill-out cu gueststar: Petre Inspirescu. Ia o pauza de la nebunia estivala si bucura-te de o seara lenesa pe terasa.

Rezervari: 0742 958 319
Adresa Guesthouse: str. Traian, nr. 42

3. Swing en vogue @ Gradina OAR, ora 20:00

Joi, Gradina OAR va rasuna in ritmuri de jazz manouche. De aranjamentul muzical se vor ocupa: Costin Negoescu-contrabas, Cristi Constantinescu-chitara, Victor, Podeanu-chitara.

Trupa va incerca sa reinvie pentru auditoriu spiritul maestrului Django Reinhardt, va fi un concert antrenant bazat pe improvizatie.

Rezervari
: 021 650 20 20.

4. Spectacol de improvizatie Obligo @ Tete-a-tete Coffee Art & Chill, ora 20:00

Asteapta-te la neasteptat intr-un show de improvizatie al trupei Obligo: cei patru baieti plus muzicianul de serviciu te vor face sa razi si sa canti, sa ii provoci la glume si mai bune.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.