Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Sa-ti petreci sfarsitul de saptamana in Bucuresti nu are de ce sa fie motiv de intristare: petrecerile si evenimentele speciale se tin lant. Relaxeaza-te sau petrece toata noaptea, ai de unde alege!

3. Concert Popas @ Hard Rock Cafe, ora 22:00

Sambata, 6 august, de la ora 22.00, Popas Band va asteapta pe terasa din Hard Rock Cafe pentru o seara cu ritmuri de rock’n’roll. Indragita trupa de cover-uri va interpreta, dintr-un playlist de exceptie, atat binecunoscutele hituri ale anilor ’50 – ’60, cat si piese mai noi sau compozitii proprii. Marius Popa (voce) si Laura Luchian (voce), cei doi solisti ai trupei, vor fi acompaniati de: Bogdan Giurea (chitara), Florin Serban (chitara), Gabor Pal (tobe), Nelu Niculae (bass) si Gabi Pindici (claviaturi).
Intrarea la concert este libera.

4. Problems with the sun @ Mansarda, ora 20:00

Line-up: Omar, Schumi & Zool, 2dose

Intrarea libera

Rezervari: 0720 296 386


Duminica, 7 august


1. I’ve Got Summer on My Mind @ Carturesti – Verona, intre orele 11:00 – 18:00

Expozitia de fotografie a lui Bogdan Iorgovan a avut vernisajul pe 1 august si ramane deschisa pana pe 14.

I’ve Got Summer On My Mind reprezinta premiul oferit de Asociatia INSPIRED fotografului Bogdan Iorgovan, castigator Inspired – Photography 2010.

Fotografiile abordeaza doua teme: pop art-ul romanesc si viziunea unui om visator.

Vantoarea de fotografii 5 @ Afi Palace Cotroceni, ora 13:30

Vanatoarea de fotografii este o provocarea lansata celor pasionati de fotografie: participantii trebuie sa surprinda in imagini viata unui micro-oras cum este centrul comercial. In echipe de 3 persoane sau individual, participantii se vor plimba in interiorul mall-ului, indeplinind temele date de Banda Foto.

Fotografiile vor fi jurizate, iar echipele cele mai creative vor primi premii.

Traseul „Vanatorii” va avea ca punct de start si de final Magazinul Diverta. Participantii la joc vor avea aproximativ 3 ore de explorare a centrului comercial, timp in care se vor putea bucura de cookies-urile de casa si bauturile racoritoare oferite de Banda Foto.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.