Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Evenimentele acestei saptamani sunt in egala masura palpitante si interesante. Bucurestiul are parte de zile speciale in care artistii framata pe strazile lui: fie ca e vorba de Festivalul George Enescu sau de Street Heroes, se lasa cu nopti albe. Sunt proiectii de filme gratuite (Noaptea Alba a Filmului romanesc), concerte in gradina (Luiza Zan, Cuantune) si zile speciale in care regulile orasului se schimba (PARKing Day). Afla mai multe in cele ce urmeaza.

Vineri, 16 septembrie


1. PARK(ing) Day @ parcarile din Piata Unirii si Carrefour Baneasa, ora 10:00

Revendica-ti orasul pe 16 septembrie 2011, in parcarile din Piata Unirii (aripa Calarasi) si Carrefour Baneasa. Atrage atentia asupra lipsei spatiului verde din Bucuresti. Eveniment organizat de RFI Romania.
Pret de o zi, RFI Romania transforma parcarea intr-un loc prietenos, unde fiecare bucurestean este invitat sa creeze spatiul sau ideal.

PARK(ing) Day este un eveniment mondial ce are loc in fiecare a treia vineri a lunii septembrie, ce a pornit in 2005 in San Francisco. Misiunea PARK(ing) Day este sa atraga atentia asupra nevoii de mai mult spatiu public, sa genereze dezbateri despre cum este creat si alocat spatiul public si sa imbunatateasca viata orasenilor, macar pentru o zi.

Peste 20 de proiecte s-au inscris in PARK(ing) Day Bucuresti. Vino profiti de noul spatiu verde din parcarile din Piata Unirii (aripa Calarasi) si Carrefour Baneasa.
Detalii pe parkingday.rfi.ro sau pe evenimentul de pe Facebook.

2. Noaptea Alba a Filmului Romanesc

In cadrul evenimentului Noaptea Alba a Filmului Romanesc, organizat pe 16 septembrie atat in capitala cat si in Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara, cinefilii vor avea parte de un adevarat festin cultural.

Startul Noptii Albe in Bucuresti este dat la ora 20:00, la Cinema Studio si Cinema Eforie, cu proiectiile filmelor Morgen, r. Marian Crisan (Cinema Studio), respectiv De ce trag clopotele, Mitica?, r. Lucian Pintilie (Cinema Eforie).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2011
Echipa Kudika