Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Toamna aduce un weekend bogat in evenimente: dans contemporan si performance la Festivalul eXplore, animatie la cea de-a 6-a editie Anim'est plus concerte in cele mai tari cluburi si filme de renume pe ecranele de la noi. Tu ce alegi?

A inceput eXplore Dance Festival, singurul festival de dans contemporan si de performance din Romania. Aflat la a 6-a editie, festivalul aduce in Romania artisti din 16 tari pe scenele de la MNAC, Teatrul Odeon si Teatrul Nottara. Ia si tu parte la cele mai incitante spectacole contemporane!

19:00 / MNAC / spectacol: An Verstraete - "The angry girl"(Belgia) (competitie Prix Jardin d'Europe)
21:00 / MNAC / spectacol: Anna Mendelssohn - "Cry me a river" (Austria) (competitie Prix Jardin d'Europe)

Viziteaza site-ul oficial pentru a afla tot programul: https://www.exploredancefestival.ro/edf_en/index.html

Neurotic Mass Movement 3. Concert Neurotic Mass Movement @ Club Control, ora 21:00

Trupa londoneza NEUROTIC MASS MOVEMENT vine in premiera la Bucuresti, in luna octombrie. Cei 3 membrii sunt invitatii miercuri la PAVILION UNICREDIT- centrul de arta si cultura contemporana- , urmand ca joi, 6 octombrie, sa performeze pe scena clubului Control.

Citește și:

In deschidere Umbre&Lumini (RO).
Intrare: 15 lei.

PAVILION HIPSTER PARTY, dupa 23:00
Dj Set by Cliza
Powered by Pavilion journal & Vice magazine.
Intrare libera

Formata in 2008, NEUROTIC MASS MOVEMENT este un parteneriat muzical intre Yin Neurotic (voce & synth) si David Neurotic (quitar). Impreuna, ei au gasit o abordare emotional-intuitiva a muzicii realizand un sunet unic. Vocea intensa si sunetul dramatic al chitarii balanseaza stilistic intre muzica electro si avant-rock, intre atmosfere eterice si ritmuri abrazive. Intrebat recent intr-un interviu care sunt influentele muzicii sale, David Neurotic a raspuns: “sunt multe influente dar Tristan Tzara, Le tonneau de la haine (Charles Baudelaire) si Scooby Doo imi vin acum in minte”

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.