Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Toamna aduce un weekend bogat in evenimente: dans contemporan si performance la Festivalul eXplore, animatie la cea de-a 6-a editie Anim'est plus concerte in cele mai tari cluburi si filme de renume pe ecranele de la noi. Tu ce alegi?

Inregistrarile si aparitiile live ale trupei marturisesc intensitatea pasiunii lor pentru viata, iar concertele te captiveaza, creandu-ti dorinta de a vrea mai mult.

Printre numeroasele aparitii in Marea Britanie, amintim cea de pe scena Academiei Regale de Arta si recent, cea in deschiderea concertului lui Gary Numan.

NEUROTIC MASS MOVEMENT au inceput inregistrarea primului lor EP, TYRANNY OF GRAVITY, in studioul din Berlin al lui Sebastian Lee Philipp, compozitor si producator, membru al trupei Noblesse Oblige, EP planuit sa apara la inceputul lui 2012.

Pe 6 octombrie, la Bucuresti, in clubul CONTROL, vor lansa in avanpremiera, single-ul Tragic Machine.
https://facebook.com/NEUROTICMASSMOVEMENT


Vineri, 7 octombrie

Animest 1. Festivalul International de Film de Animatie Anim’est, 7-16 octombrie

Cea de-a sasea editie a celui mai indragit eveniment dedicat filmelor de animatie- Festivalul International de Film de Animatie Anim’est va avea loc in perioada 7-16 octombrie.

Citește și:

Pentru prima oara in istoria festivalului, deschiderea oficiala va fi marcata de proiectia unei animatii romanesti: Crulic- drumul spre dincolo, regia Anca Damian. Proiectat in premiera mondiala in cadrul Festivalului de la Locarno, unde se afla in competitia oficiala, filmul porneste de la cazul cetateanului roman Claudiu Crulic, mort pe 18 ianuarie 2008 in inchisoarea din Polonia, la varsta de 33 de ani, dupa un lung protest fata de arestarea sa de catre autoritatile de la Varsovia. Cazul a fost puternic mediatizat atat in presa din Romania cat si in cea internationala.

Post mortem, el devine comentatorul propriei morti cu ajutorul vocii din off a binecunoscutului actor Vlad Ivanov.

Deschiderea oficiala a celei de-a sasea editii Anim’est va avea loc de la ora 19:00, la Cinema Patria.

De asemenea, tot in cadrul Galei de Deschidere, publicul se va putea delecta si cu making of-ul primei editii a atelierului de film Animation Worksheep, desfasurat in perioada 4-17 aprilie 2011.

Citește și:

Crulic-drumul spre dincolo este doar unul dintre filmele care vor fi prezentate in acest an in cadrul sectiunii Mozaic, rezervata animatiilor de lung si scurt metraj, premiate sau prezentate la cele mai importante festivaluri din lume.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.