Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

In rest, ai parte de concerte, filme si, mai mult, spectacole in cadrul Festivalului National de Teatru care incepe vineri.

Evenimentele de weekend stau sub semnul Halloween-ului: sambata seara nu vei sti ce petrecere sa alegi asa ca noi iti propunem o noapte alba cu mai multe evenimente, nu doar unul. In rest, ai parte de concerte, filme si, mai mult, spectacole in cadrul Festivalului National de Teatru care incepe vineri.

Joi, 27 octombrie

Dirty Weather Project 1. Dirty Weather Project @ Control Club, ora 20:00

Lux Noctis si Club Control te invita pe data de 27 octombrie, incepand cu orele 20:00, la un concert unic in Romania!

Doua figuri emblematice ale muzicii underground - Lucas Lanthier (CINEMA STRANGE, THE DEADFLY ENSEMBLE) si Frank Vollmann (FRANK THE BAPTIST, TELEGRAM FRANK) vin sa iti dezvaluie o noua perspectiva a muzicii acustice cu proiectul lor THE DIRTY WEATHER!

Cei doi muzicieni au deja un nume consacrat in scena independenta din intreaga lume. CINEMA STRANGE si FRANK THE BAPTIST, unele dintre cele mai populare trupe dark, au cucerit de nenumarate ori inimile a mii de participanti la festivaluri de renume precum Wave Gotik Treffen, Amphi Festival, M’era Luna, Castle Party etc. De asemenea, Frank Vollmann nu este pentru prima oara in Bucuresti, el fiind cap de afis la un concert in 2010, in cadrul festivalului Darkwave.ro 2, cu componenta originala FRANK THE BAPTIST.

Solistii promit o seara memorabila intr-o atmosfera intima, cu multe cantece si voie buna, pe acorduri vesele despre whiskey, iubiri neimplinite, domnisoare spaniole si plecari in largul marii.

La stand-ul de merchandise veti gasi tricouri ale turneului european THE DIRTY WEATHER PROJECT 2, alaturi de materialele celorlalte proiecte!

Intrare: 15 lei
Open doors: 20.00 h

Suie Paparude 2. Suie Paparude @ Wings Club, ora 21:00

Joi, 27 octombrie, redeschidem sezonul de concerte la Wings Club (Mihai Eminescu 127), de aceasta data cu SUIE PAPARUDE.

BONUS: Prima vizionare intr-un club bucurestean a clipului piesei “Moartea Boxelor”!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.