Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

In rest, ai parte de concerte, filme si, mai mult, spectacole in cadrul Festivalului National de Teatru care incepe vineri.

Pret intrare 15 RON (un shot de tequila inclus)

Open doors 21:00

Afterparty w/ DJ Streetlight


Proms 3. EUROPAfest Tour 2011 prezinta: Proms @ Hard Rock Cafe, ora 20:30

De mai bine de 10 ani, sub tutela jmEvents, publicul amator de muzica buna este invitat sa intampine toamna in ritmul unui variat mozaic de stiluri. Anual, productiile EUROPAfest propun o ambianta inedita de a incheia vacanta. Turnee ale laureatilor, alaturi de muzicieni de exceptie se petrec cu multa eleganta atat in tara, cat si in strainatate. Cu ocazia turneului EUROPAfest Tour, pe 27 octombrie, la Hard Rock Cafe, va fi prezentata productia PROMS – Jazz & Classic ce se desfasoara in Romania, Germania, Italia, Franta si Moldova.

Grupul PROMS include muzicieni de top de jazz și clasic, din diferite tari, laureati a prestigioase festivaluri internationale, care dau consistenta, autenticitate si savoare fiecarui eveniment. Din tara, sau de pe intreg continentul european, artistii evenimentului se bucura de recunoastere in lumea muzicala. La turneu participa si laureati ai celor doua concursuri din cadrul festivalului EUROPAfest: Bucharest International Jazz Competition si Jeunesses International Music Competition.

Definit ca eveniment – concert, PROMS - Jazz & Classic prezinta un concept muzical nou, un melanj intre artisti de jazz si muzica clasica, ce reinterpreteaza intr-o maniera rafinata, intr-un fusion inedit, teme cunoscute din repertoriul international de jazz, pop, blues.

Conceptul PROMS este cunoscut in lume in principal datorita BBC PROMS, eveniment cu traditie in Marea Britanie, realizat pentru prima data la Londra in 10 august 1895. Ideea acestui eveniment a pornit de la dorinta organizatorilor de a atrage un public cat mai larg catre muzica clasica, prin prezentarea unor lucrari cunoscute intr-o forma mai accesibila, desprinsa de formalitati, de tipul concert-promenada. Ideea s-a bucurat de succes, astfel incat astazi, cea mai cunoscuta manifestare a conceptului PROMS este o imbinare intre pop si muzica clasica, asa-numitul pop-simfonic, care atrage mii de fani din intreaga lume.

Biletele la concert, in valoare de 25 de lei, sunt disponibile pe www.tickefan.ro si la Hard Rock Cafe.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.