Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

In rest, ai parte de concerte, filme si, mai mult, spectacole in cadrul Festivalului National de Teatru care incepe vineri.

Vineri, 28 octombrie

The Great Rock'n'Roll Circus 1. The Great Rock’n’Roll Circus by Cliza @ Control Club, ora 22:00

Vineri, 28 octombrie, esti asteptat la The Great Rock'n'Roll Circus , o editie speciala de party, bantuita de spiritul Halloween.

All alternative rock, indie electro, new wave & rock`n`roll tracks on the dancefloor!
Drop by!

Intrare:
5 lei , de la ora 22.00 -00.00 (un shot de Bloody Mary inclus)
10 lei, dupa ora 00.00 (un shot de Bloody Mary inclus)

2. Concert The Mono Jacks @ Jukebox Venue, ora 21:00

The Mono Jacks La aproape un an de la lansarea albumului de debut, trupa rock The Mono Jacks va debuta si in format video. Vineri, 28 octombrie, in Jukebox Venue din Bucuresti, ‘jack-urile’ vor proiecta in premiera absoluta debutul lor video - ‘WOMAN’. Imediat dupa proiectie, seara va continua cu un concert The Mono Jacks ce va fi precedat de alte doua prestatii live ale unor trupe prietene, invitate sa intregeasca evenimentul.

“WOMAN”, noul single The Mono Jacks, este o compozitie recenta care va beneficia de un video-clip regizat de Vlad Fenesan, mult mai bine cunoscut ca bassist al trupei Robin & The Backstabbers. Mai multe “imagini” veti avea ocazia sa vizionati in data de 28 octombrie la Jukebox Venue din Bucuresti, Str. Turturelelor 11, incepand cu ora 21:00.

Un fragment din noul single The Mono Jacks ‘WOMAN’ poate fi ascultat accesand acest link sau pe paginile oficiale ale trupei. ‘WOMAN’ este primul single extras de pe urmatorul material al trupei, ce va fi lansat oficial la inceputul lunii decembrie.

In prezent, Doru Trascau (voce, chitara), Florin Vasile (chitara, voce), Alex Voicu (bass) si Dorian Cazacu (tobe) lucreaza la finalizarea noilor piese si la “cristalizarea” show-ului ce va avea loc pe 28 octombrie si care va contine si alte cateva surprize.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.