Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Iti recomandam Club Therapy vineri seara in Atelierul de Productie si targul de bijuterii Autor de sambata. Iar daca iti plac benzile desenate nu ar trebui sa ratezi evenimentul de lansare: "Cartea lui George".

Evenimentele de weekend te scot din casa sa te bucuri de toamna blanda de afara. Trebuie sa te imparti intre concerte, petreceri si targuri. Iti recomandam Club Therapy vineri seara in Atelierul de Productie si targul de bijuterii Autor de sambata. Iar daca iti plac benzile desenate nu ar trebui sa ratezi evenimentul de lansare: "Cartea lui George".

Joi, 3 noiembrie

Bass Turbat 1. Bass Turbat @ Kulturhaus, ora 22:00

BASS-ul se intoarce pe 3 noiembrie in Kulturhaus! De aceasta data mai mare, mai gras si mai TURBAT! De ce spunem asta? Pentru ca la aceasta editie de Bass Turbat, alaturi de echipa traditionala Gojira, Unlocka si Sharky, veti avea ocazia sa-i vedeti si pe doi din finalistii unui concurs de Facebook, doua dintre cele mai votate si dorite nume de pe meleagurile noastre: MANKI'n'STIEB si FREQAX!

Iar daca mai aveati vreun dubiu in privinta chiulului de a doua zi de la serviciu/scoala/facultate, va lamurim indata: Intre setul lui Gojira si al lui Unlocka avem privilegiul sa va oferim un super special guest appearance din partea celui mai bine cotat compozitor roman de muzica electronica avangardista al momentului. Doamnelor si domnilor, mainile in aer pentru unicul si inegalabilul SILENT STRIKE!

Si nu uitati sa va rezervati o zi de concediu medical pentru data de 4 noiembrie.

SILENT STRIKE (Special guest appearance)
GOJIRA
UNLOCKA
SHARKY
MANKI 'N' STIEB (Bass Turbat Facebook Contest Winners)
FREQAX (Bass Turbat Facebook Contest Winners)

Intrarea la acest eveniment este libera.

Mt Eden 2. Mt. Eden Bucharest Performance @ Berlin Club, ora 20:30

Joi seara, Mt. Eden pun muzica in Club Berlin, va fi cel mai hot eveniment al serii.
In deschidere:
ION
WHITEROLY
MISSILE
Intrarea este 25 ron.

Citește și:

Vineri, 4 noiembrie

Luiza Zan 1. Jazz Journey: Luiza Zan @ Madame Pogany, ora 21:00

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.