Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Iti recomandam Club Therapy vineri seara in Atelierul de Productie si targul de bijuterii Autor de sambata. Iar daca iti plac benzile desenate nu ar trebui sa ratezi evenimentul de lansare: "Cartea lui George".

Seria evenimentelor performance-urilor live ne aduce saptamana aceasta, pe scena de la Madame Pogany, o prezenta pe cat de diafana, pe atat de pasionala: Luiza Zan.

Etichetata cu multi ani in urma ca fiind cea mai buna voce de nu-jazz din Romania, Luiza Zan nu inceteaza sa exploreze o arie muzicala cat mai vasta, dovedindu-si calitatile vocale extraordinare alaturi de artisti talentati din intreaga lume.

Proaspat intoarsa dintr-un turneu prin S.U.A., Luiza Zan ne invita vineri, 4 noiembrie, intr-o calatorie muzicala jazzy style.

Alaturi de binecunoscutul chitarist Sorin Romanescu, vom afla povestea a doi oameni simpli, un barbat si o femeie, trecand prin toate stadiile unei relatii, de la indiferenta, la iubire, pasiune, despartire, ura, remuscari, dor, uitare si asa mai departe. Un program omogen alcatuit din piese de facturi diferite si interpretate in limbi diferite, de la retoromana la ebraica, la romana, engleza sau rromani.
https://www.youtube.com/watch?v=EnOqTs96B1E&feature=related

Cei doi muzicieni, de un rafinament si o complexitate stilistica iesite din comun, vor avea un invitat special in cadrul concertului de la Madame Pogany, pe trombonistul Dave Stamps, compozitor american de jazz.
Intrare: 15 lei

Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro

Club Therapy 2. Club Therapy @ Atelierul de Productie, ora 22:30

Line up:
Hipdiebattery (LIVE) <--> https://soundcloud.com/hipdiebattery
[lofi / experimental / electronica]

Coughy (LIVE) <--> https://soundcloud.com/coughy-1
[experimental / shoegaze / screengaze / electronica / noise / neo-post-rock]

Boru <--> https://soundcloud.com/borusiade
[electro / techno / acid house with a twist]

Alexandru Jijian <--> https://soundcloud.com/alexandrujijian

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.