Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Iti recomandam Club Therapy vineri seara in Atelierul de Productie si targul de bijuterii Autor de sambata. Iar daca iti plac benzile desenate nu ar trebui sa ratezi evenimentul de lansare: "Cartea lui George".

[blues techno / techno techno/ otherkindsofdancetotechno / experimental / dubbish stuff / future soul electronica]

Sustine artistii locali:
10 RON / 15 RON (dupa miezul noptii)

Karaoke 3. Karaoke Star @ Hard Rock Café, ora 21:00

Hard Rock Cafe si Avon va invita sa va faceti curaj pentru o seara de karaoke pe cinste si sa faceti cunostinta cu noua apa de parfum Outspoken Intense, noul hit parfumat al celebrei Fergie. Vineri, 4 noiembrie, vom premia cele mai indraznete interpretari ale melodiilor lui Fergie cu noua apa de parfum. Playlistul serii va include si alte piese cunoscute din repertoriul unor mari trupe si artisti: Bon Jovi, Aerosmith, The Beatles, AC/DC, Elvis Presley, Michael Buble, Queen, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii.

Sambata, 5 noiembrie

1. Sase, vine AUTOR! @ Sala Dalles, sambata ora 12:00 – duminica ora 23:00

Autor In perioada 05-06 noiembrie 2011, intre orele 12.00-20.00, are loc cea de-a sasea editie a Targului de Bijuterie AUTOR, la Sala Dalles (Bd.-ul Nicolae Balcescu, Nr.18). Deschiderea oficiala va avea loc, sambata, 05 noiembrie, ora 12.00.

AUTOR este singurul targ de profil din Romania, care isi propune sa prezinte un nou concept despre a face si a purta bijuterie, aducand publicul fata in fata cu bijuterii care au ca miza unicitatea si autenticitatea.

„Vizibilitatea bijuteriei de designer a crescut direct proportional in Romania, rezultate observate in urma editiilor Targului Bianual AUTOR. Prin accesul direct la acest gen de bijuterii am continuat ideea platformei Extins Bijuterie Contemporana, care are ca scop aducerea bijuteriei de autor in atentia publicului, crearea unui spatiu de contact cu aceste obiecte si nu in ultimul rand, punerea in valoare a unor nume cunoscute si emergente de designeri de bijuterie”, declara Dan Piersinaru, initiatorul targului.

A VI-a editie AUTOR va avea ca premiere, atat aparitia unei noi sectiuni in cadrul targului - “Focus Designer”, cat si introducerea unor serii de conferinte pe diferite teme, menite sa informeze si sa inspire atat creatorii, cat si profesionistii pasionati de bijuterie, arta si moda. Pentru “Focus Designer”, este invitat designerul Carla Szabo. Ea va performa in premiera, in ambele zile, o demonstratie live de creatie de bijuterie si va expune colectia de bijuterie pentru vara 2012, care a fost prezentata impreuna cu Irina Schrotter la Berlin Fashion Week. Iar Biroul de Stil Code Noir Style revine de la Paris cu noutati, organizand un forum de tendinte unde veti afla directiile stilistice ale verii 2012.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.