Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Programul de weekend cu concerte si petreceri ramane insa valabil. Ce zici, reusesti sa tii pasul cu Sarbatorile?

Show-urile lor pline de succes si o serie de turnee ca supporting band alaturi de Wave Machines, Post War Years, We Have Band, Joe Gideon & the Shark, Local Natives & Peggy Sue, Go Back to the Zoo consolideaza succesul lor european si face din concertele lor un "must see act".

Ice Black Birds sunt asteptati pe scena clubului Control dupa un an plin de concerte europene, dar si dupa o serie de performance-uri in fata publicului american din New York si din cadrul festivalului SXSW 2011.

Trupa britanica promite o adevarata dezlantuire de forte si un show senzational.

2. Byron wireless @ unteatru, ora 22:00

byron cu b mic la unteatru cu u mic

Byron Pe 16 decembrie la ora 22:00, byron revin la unteatru (Strada Ilfov, nr. 1, in spatele CEC Calea Victoriei), locul unde in primavara au sustinut concertul-experiment "Breaking The 4th Wall - The Ultimate Acoustic Experience".

Trupa vrea sa repete experienta inedita a unui concert wireless, in care publicul este adus cat mai aproape de esenta muzicii. Conceptul unui concert wireless este gandit pentru spatii intime, precum cel de la unteatru, in care muzicienii anuleaza bariera reprezentata de scena si de instalatia de sunet pentru a dezvalui muzica byron intr-o forma esentializata.

Dupa mai multe dati in care au cantat "scosi din priza" fortati de imprejurari (la metrou, la Bistrita si la Brasov cand s-a luat curentul ca era tarziu, sau in Vama cand generatorul n-a mai facut fata), baietii vor fi de aceasta data pregatiti pentru un concert complet neamplificat in formula unplugged, mai mult ca sigur un deliciu pentru cei ce vor fi prezenti.

Numarul de locuri este strict limitat - rezervari se pot face la numarul de telefon 0722.615.490. Pretul unui bilet este de 50 de lei, si include intrarea si la concertul de pe 22 decembrie de la Clubul Taranului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.