Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Programul de weekend cu concerte si petreceri ramane insa valabil. Ce zici, reusesti sa tii pasul cu Sarbatorile?

Cat de speciale pot deveni evenimentele de weekend? Iti poti face o idee in perioada Sarbatorilor de iarna. Cu o saptamana pana la Craciun, expozitiile, targurile si spectacolele sunt mai apreciate ca niciodata. Programul de weekend cu concerte si petreceri ramane insa valabil. Ce zici, reusesti sa tii pasul cu Sarbatorile?

Joi, 15 decembrie

Andrei Gamart 1. Vernisaj expozitie Andrei Gamart - The Counter Realist @ Palatul Stirbei, ora 19:00

Joi 15 decembrie ora 19.00 sunteti invitati la Palatul Stirbei : Calea Victoriei nr 107
Prospekt gallery si Asociatia Culturala Oblica prezinta : THE COUNTER REALIST
Un solo show de : ANDREI GAMART
Curator : Adina Zorzini

The Counter Realist

In perioada cuprinsa intre 15 decembrie 2011 si 12 ianuarie 2012, galeria Prospekt in colaborare cu asociatia culturala Oblica prezinta la Palatul Stirbei, situat pe Calea Victoriei la nr. 107, un solo show ca o contra realitate: in cadrul proiectului The Counter Realist, artistul basarabean Andrei Gamart construieste un storyboard al subconstientului propriu, in care perspectivele interioare prezinta o realitate invertita, in care gandurile traseaza un univers colateral, iar visele descriu o poveste fara sfarsit despre viata si arta. In aceasta atmosfera bizara, ca de crepuscul, structurile interne tin locul faptelor, realitatile alternative de dincolo de concret sunt teritoriul subiectului, iar experientele personale modificatoare trecute si viitorul auto prezis compun timpul reprezentarii.

2. Lust in a Trash Can @ Control Club, ora 21:00

Dark, dirty & dreamy quitar tunes

Pregatiti-va pentru o noua editie LUST IN A TRASH CAN, o seara de auditie in Front Control (partea din fata a clubului) cu Suzee Lee si Mute Boy la pupitrul de dj.



Intrare libera.

3. Shukar Collective live @ Atelierul de Productie, ora 21:00

Citește și:

Shukar Collective Despre Shukar Collective, pana si The Times a scris negru pe alb ca fuzioneaza o varietate de influente urbane contemporane: hip hop, drum `n`bass, dub cu bass, linguri, viori... si o colectie de elemente ale muzicii autentice tiganesti (de origine: sat) plus vocile guturale.

Atelierul de Productie prezinta un eveniment eclectic si de interes atat pentru fanii Shukar Collective, cat si pentru cei ce nu i-au descoperit inca - daca exista asa ceva...
Sprijin: Zmei Trei
Afterparty: DJ Vasile

Componeta actuala Shukar Collective este:

Dan Handrabur – keyboards, sequencers
Rolf Onoicenco – samples, keyboards
DJ Vasile – turntables, samples
Sorinel – voice
Marius – voice

Intrare: 15 lei

Atelierul de Productie este spatiul neconventional din Bucuresti care - dupa conversia de functionalitate - a devenit gazda unei largi palete de evenimente culturale.
Adresa: Splaiul Unirii, nr. 160

Atelierul de Productie: www.facebook.com/atelieruldeproductie
Shukar Collective: www.facebook.com/ShukarCollective
Zmei Trei: www.facebook.com/ZmeiTrei

Citește și:

Vineri, 16 decembrie

1. The Amsterdams & Ice Black Birds @ Control Club, ora 21:00

Ice Black Birds Tuborg Sound prezinta vineri, 16 decembrie, in club Control, concertul trupei britanice Ice Black Birds, aflata in premiera la Bucuresti, alaturi de performance-ul uneia dintre cele mai reprezentative trupe ale scenei alternative romanesti: The Amsterdams.

Evenimentul incepe la ora 21.00. Intrare: 10 lei (acces in club + concert).

Ice Black Birds: www.iceblackbirds.co.uk

In 2008, undeva in Brighton (UK), Sam Denniston si colegul sau de facultate, George Grinling, se intalneau si inregistrau primele lor piese sub numele de Ice Black Birds. Creatiile lor de inceput au fost inspirate de blues si rock 'n' roll, de nume ca The Stones, Cream si Creedence Clearwater Revival, dar si de trupe mai actuale ca The Black Keys sau White Denim.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.