Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Asa ca iti recomandam o serie de evenimente menite sa te inspire: expozitii, teatru si petreceri cu muzica chill. Sa ai un an bogat in evenimente, petreceri si concerte!

La multi ani! Inceputul de an ne gaseste aplecate deasupra listelor cu planuri, dorinte si asteptari pentru noul an. Asa ca iti recomandam o serie de evenimente menite sa te inspire: expozitii, teatru si petreceri cu muzica chill. Sa ai un an bogat in evenimente, petreceri si concerte!

Joi, 5 ianuarie


1. Expozitie „Istoria in 192 imagini. Afisul polonez 1917 – 2007” @ Muzeul National de Arta al Romaniei

Expozitie afis polonez Afisele prezentate in expozitie provin de la Muzeul Afisului din Wilanow (sectie a Muzeului National din Varsovia), primul muzeu din lume dedicat afisului, a carui colectie de peste 55.000 de piese este una dintre cele mai mari din lume.

Cele 192 de lucrari selectate de Maria Kurpik, curatorul expozitiei, prilejuiesc intalnirea publicului din Romania cu „fenomenul afisului polonez” – sintagma folosita de criticii internationali pentru a denumi productia prolifica, originala si de o inalta calitate artistica a afisului din Polonia in perioada 1960-1970 care a influentat grafica de afis in multe tari europene.

Expozitia isi propune sa ilustreze aproape un secol de evolutie a afisului polonez, din anul 1917 pana in contemporaneitate. Afisul fiind prin excelenta o arta a realitatii cotidiene, expozitia prezinta prin intermediul memoriei afisului istoria Poloniei intr-un secol dominat de violente schimbari politice, economice si culturale.

Expozitia mai e deschisa doar pana pe 8 ianuarie, nu o ratati! Intrare libera
Muzeul National de Arta al Romaniei, corp Stirbei (str. Stirbei Voda 1-3)

Khidja 2. Stream of Life: Khidja & Dreamrec @ Control Club, ora 22:00

KHIDJA
visuals by DREAMREC

Joi 5 ianuarie sunteti asteptati pe ringul de dans din Control.
Rusu & Flore aka Khidja au un invitat special: Dreamrec.

Drop by!

Intrare libera

3. Lovebirds @ The Gang, ora 23:30


Lovebirds The Gang continua seria de evenimente Inner Hype cu LOVEBIRDS. DJ-ul din Hamburg este cel care, pe 5 Ianuarie, va conduce printr-o calatorie prin anii '70-'80 cu accente funky deephouse; Sebastian ‘Basti’ Doering aka LOVEBIRDS are un background impresionant, chiar daca este cunoscut sub acest alias doar din 2006. Din 1998 el a remixat, impreuna cu Toddie Freese sub numele Knee Deep, piesele lui Jamiroquai, David Morales sau Bob Sinclair, castigand chiar premiul "best remixer" in 2002 in cadrul ceremoniei German Dance Awards, in defavoarea lui Timo Maas.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.