Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Asa ca iti recomandam o serie de evenimente menite sa te inspire: expozitii, teatru si petreceri cu muzica chill. Sa ai un an bogat in evenimente, petreceri si concerte!

„ FLUXUS este mai intai de toate o retea multi-dimensionala de intalniri, performance-uri, idei si obiective, extinsa pe o lunga perioada de timp, in multe tari. FLUXUS este un fenomen de amploare, sau, in traducere libera dupa Lewis Caroll, o poveste lunga cu multe noduri“ (René Block).

Dupa vizitarea expozitiei, poti urca la etajul 4, unde este barul muzeului si terasa deasupra orasului, pentru a purta o discutie cu prietenii tai si a savura o cafea sau un cocktail.

2. Dance Division @ Control Club, ora 22:00

Dance Division Vineri iar petrecem pentru ca e inceput de weekend! :)
Te invitam in Control la o noua editie Dance Division cu Nek.

Party till dawn!

Intrare: 5 lei intre 22:00 - 00:00 (un shot de tequila inclus)
10 lei dupa 00:00 (un shot de tequila inclus)

Sambata, 7 ianuarie


1. Spectacol de teatru „Refuz sa cresc. Daca puteti face o mica donatie” @ Groove On, ora 21:00

Refuz sa cresc ”Nu te gandi la bani. Banii se fac daca nu te gandesti la ei. Esti frumoasa, esti luminoasa. Conecteaza-te la copii. Conecteaza-te la copii si la oricine iti zambeste.”

Vera se imbraca in Peter Pan, discuta despre apocalipsa cu Matrix, incearca sa fie la fel de eficienta ca Michael Jackson si sa nu fie rapita de Ion din Giulesti. Toate astea muncind sa isi faca banii de intretinere pe strada in Londra. ”Refuz sa cresc. Daca puteti face o mica donatie”, a treia productie a platformei ”Scrie despre tine”, e un spectacol bazat pe fapte si intamplari reale.

”Scrie despre tine” este un proiect de teatru independent ce isi propune sa genereze scenarii de teatru documentate pe experiente personale. Prima piesa, ”Ich Clown”, povestea aventurile lui Adi, William si Dragos dupa ce s-au hotarat sa plece in Europa imbracati in clowni, acum puteti urmari experientele Verei si ale aliatului sau, Peter Pan, in lupta pentru supravietuire.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.