Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Weekendul nu a fost niciodata mai lung si mai palpitant ca acum.

Ce ti-ai propus pentru noul an? Sa socializezi mai mult? Sa mergi la mai multe concerte? Sa descoperi pub-uri noi? Sau poate sa iti gasesti un nou hobby? Daca acestea sunt directiile in care timpul tau liber se orienteaza urmareste ce ti-am pregatit in evenimentele saptamanii. Weekendul nu a fost niciodata mai lung si mai palpitant ca acum.

Joi, 12 ianuarie

1. Atelier de ilustratie de carte @ Fundatia Calea Victoriei

Atelierul incepe din 13 ianuarie, inscrie-te pe site-ul Fundatiei!
Acest curs pentru publicul larg (in premiera in Romania) doreste sa celebreze traditia cartilor ilustrate integral de mina (fara contributia calculatorului), care au bucurat generatii intregi de copii si adulti.

Pe durata a 9 zile de curs vom reilustra un foarte simpatic text, care, fiind foarte vechi, nu a mai fost ilustrat de zeci de ani si este complet necunoscut in Romania. Textul este secretul cursului nostru dar va putem dezvalui protagonistul: un mic crocodil. Vom recrea aceasta carte fara sa vedem ilustratiile originale si stimulind fantezia fiecaruia. Originalul va fi aratat abia la sfirsit.

Cele noua zile de curs vor fi impartite astfel: coperta +8 ilustratii asadar cite o pagina dubla pe zi.
Pe parcurs vom afla care e structura unei carti, ce inseamna un forzatz precum si diverse tipuri de ilustratie: ilustratie de pe o pagina pe alta, ilustratie ingropata in text, vigneta etc.

Textul care e foarte scurt va fi scris cu mina pe plansa realizata, prilej cu care o sa invatam putina caligrafie. La sfirsit, in a 10-a sedinta, vom lega cartea si va rezulta un minunat si personal cadou, daca ne va lasa inima sa-l daruim. Apoi fiecare participant va primi un cd cu ilustratiile originale, ca amintire.

Varsta minima: 15 ani
Cost: 450 ron, cost studenti: 400 ron

Aici se pot vedea lucrarile (grafica si ilustratie) profesorului:
https://arinagheorghita.uv.ro/grafica.php

2. Camera Sambo @ Club Control, ora 23:00

Camera Sambo >> Camil / Boru / Bogman

Sambo One time special edition: Joi 12 ianuarie , Camera Sambo ii reuneste la pupitrul de dj pe Camil, Boru si Bogman.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.