Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Weekendul nu a fost niciodata mai lung si mai palpitant ca acum.

Drop by for a crazy night!

Intrare libera.

Vineri, 13 ianuarie

Terry Lee Burns 1. Concert Terry Lee Burns @ Ageless Club, ora 22:00

Concert de country si classic rock cu Terry Lee Burns.
Invitat special: Calin Cypher.
Open jam session

Intrare: 10 lei
Adresa Ageless Club: calea Serban Voda, nr. 213.

2. Karaoke Star @ Hard Rock Cafe, ora 21:00

karaoke Un an nou si 52 de noi sanse de a te afirma ca vedeta! In fiecare seara de vineri, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe te asteapta sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret! Urca in lumina reflectoarelor si poti alege sa fii ce superstar doresti – Robbie Williams, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Jon Bon Jovi sau orice alt artist pe care il indragesti. Arata tuturor ca esti facut pentru a fi pe scena si vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!

Intrare libera.

Sambata, 14 ianuarie

1. Concert Proconsul @ Hard Rock Cafe, ora 22:30

Proconsul Proconsul, formatia cu cele mai multe concerte sustinute in 2011, va asteapta la Hard Rock Cafe pentru primul lor spectacol din acest an. Vino sambata, 14 ianuarie, de la ora 22:30, pentru a asculta cele mai bune piese interpretate de Bodo si colegii sai de trupa! “Cerul”, “Mi-ai luat inima”, “De la rusi”, “Calatorul” sau “Pentru tine” sunt doar cateva dintre piesele care iti vor face inceputul de an mai frumos!
Intrare: 30 de lei.

2. Concert Songs for Drella @ Londophone, ora 20:00

Oigan si Andras, membri ai formatiei Kumm, au pregatit un live act deosebit: Songs for Drella. Acesta este numele unui album pe care Lou Reed si John Cale l-au scris si l-au interpretat in memoria prietenului lor, Andy Warhol. Drella este un joc de cuvinte, combina Dracula si Cinderella, si obisnuia sa fie porecla lui Andy Warhol.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.