Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Petrecerile din weekendul asta sunt cu muzica de suflet: Al Jawala, Dilated Peoples si Bonobo vin sa te incalzeasca. Distractie placuta, ne vedem pe gheata!

Cel de-al saselea lor album, numit The Ride, in turneul caruia se vor afla la clubul Kulturhaus din Bucuresti, aduce un nou concept in trupa, cel vocal. Pe langa cei cinci membri, care-si pun vocile la contributie, invitatii speciali de pe album Flo Mega (voce), Roman Zaytsev (voce) si Wolfgang Zumpe (trompeta/trombon) isi aduc ajutorul pentru finalizarea unui sound frumos imbinat. Albumul a fost produs de Al Jawala impreuna cu Umberto Echo (Jamaram, Jahcoustix, Quadro Nuevo) si co-producatorul Philipp Rauenbusch (Reamonn), care a surprins excelent pe album pulsul si energia live a trupei, ai carei membri sunt Steffi Schimmer (alto saxophone), Krischan Lukanow (tenor saxophone), Markus Schumacher (tobe, percutie, clape), Daniel Verdier (bass) si Daniel Pellegrini (tobe, didgeridoo, clape).

In cadrul ultimului lor turneu numit “Blast Your Ghetto”, Al Jawala se intoarce din nou pe taramurile est-europene ale Romaniei, iar concertul de la Kulturhaus de pe 2 februarie va fi cu siguranta ceva de neuitat.

Pret bilet: 20 lei presale / 30 lei la intrarea in club, in seara evenimentului. Biletele in presale, in numar limitat (pentru ca dorim ca in felul acesta publicul sa se simta cat mai confortabil la concert) se pot achizitiona atat din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) cat si din reteaua Myticket.ro (magazinele Diverta, Muzica si libraria Eminescu) si online pe biletoo.ro. Biletele la pretul de 30 de lei, in limita disponibila, se vor putea achizitiona numai la intrarea in club, in seara evenimentului.

4. Concert Dilated Peoples @ The Silver Church Club, ora 20:00

The Silver Church Club gazduieste pe data de 2 februarie 2012 concertul renumitei trupe californiene de hip hop Dilated Peoples. Pe aceeasi scena vor performa DOC, Deliric si Vlad Dobrescu aka CTC, Grupul de Rezistenta si DJ UNDOO.

DILATED PEOPLES

Dilated Peoples Originari din Los Angeles, Dilated Peoples este un crew deja legendar pe scena internationala de Hip Hop, Rap & turntabalism. Dilated Peoples inseamna DJ Babu (producer/DJ), Evidence (MC-producer) si Rakaa Iriscience (MC). Pastrandu-se la limita dintre mainstream si underground, Dilated Peoples s-au facut remarcati ca si grup, prin live performance-urile in numeroasele cluburi si in cadrul festivalurilor , prin inregistrari clasice de hip hop - "Worst Comes To Worst" (feat. Guru) si "This Way" (feat. Kanye West & John Legend), dar si prin activitatea individuala a membrilor, ca si artisti solo : Evidence cu LP-ul The Weatherman si Cats&Dogs; DJ Babu prin Beat Tape Instrumentals si seria Duck Season iar Rakaa (Iriscience) ca si MC

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.