Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Petrecerile din weekendul asta sunt cu muzica de suflet: Al Jawala, Dilated Peoples si Bonobo vin sa te incalzeasca. Distractie placuta, ne vedem pe gheata!

Intre turnee si proiectele lor solo, Dilated Peoples lucreaza la un nou album - Directors of Photography- pe care il vor lansa la mijlocul anului 2012 .

www.dilatedpeoples.com
www.myspace.com/dilatedpeoples

DOC - DELIRIC –VLAD DOBRESCU

In deschiderea celor de la Dilated Peoples ii puteti vedea pe DOC, Deliric si Vlad Dobrescu (cunoscuti sub titulatura de CTC), probabil cei mai in voga artisti hip hop ai momentului. Albume ca "Inspectia Tehnica Periodica" al lui Deliric sau "Lucrare de control" al lui DOC au facut ca anul 2011 sa fie devina un an de referinta in curentul hip hop, promovand atat varietatea ideatica cat si a sound-ului. Live-ul lor energic este considerat unul dintre cele mai bune din tara, ei fiind cei mai potriviti sa introduca publicul in vibe-ul Dilated Peoples.

GRUPUL DE REZISTENTA

Format in luna iulie a anului 2009, GDR este un produs hip hop autohton inedit. Este un crew format din 4 MC si 2 DJ. Pentru prima data in hip hop-ul romanesc apare notiunea de trupa cu 2 DJ.

Biletele costa 50 lei (in avans) si 65 lei (in seara evenimentului la intrarea in club). Biletele, in numar limitat (pentru ca dorim ca in felul acesta publicul sa se simta cat mai confortabil la concert) se pot achizitiona atat din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) cat si in seara evenimentului, de la intrarea in club.

Citește și:

Vineri, 3 februarie

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.